Delia stabileste un nou record in Romania, alaturi de Carla’s Dreams

Dupa ce a stabilit un record cu hitul “Pe aripi de vant, prima piesa care a stationat 21 de saptamani pe locul 1 in topul MediaForest Romania de la infiintarea acestuia, Delia doboara inca un record!

“Cum ne noi”, single-ul pe care canta alaturi de Carla’s Dreams, este prima piesa in limba romana care depaseste 10 milioane de vizualizari pe YouTube in mai putin de o luna de la lansarea acesteia.

Pentru al 4 lea an consecutiv jurat X Factor si singurul jurat din Romania cu studii muzicale, doua piese number 1 in topul general al difuzarilor radio, momentan cu 2 piese in top 10 Media Forest, un concert sold out Sala Palatului, un album lansat si peste 67 de milioane de vizualizari pe YouTube doar in ultimul an, am putea spune ca Delia este un fenomen, o adevarata forta a naturii! Poate ca momentan nimic nu ne-ar surprinde, dar artista va lansa curand un nou single “Da, mama", piesa care va uimi fanii, chiar si dupa toate realizarile de pana acum.

Ce ziceti de reusita Deliei?

 

3 comentarii

  • 1. radioerevan in 15.06.2015 /18:32

    De cand se cheama sold out cand vinzi 2000 de bilete? happy

  • @radioerevan : In Romania, daca vinzi 1000 de copiii / album, iei disc de aur. In fara, daca te lauzi cu asemenea cifre rad de tine si noii veniti din industrie. Nu mai zic ca pe iTunes Ro, vinzi 10 piese si esti no1 rolling on the floor

  • Queen Delia!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL