Elena Gheorghe - prima repetitie pentru Eurovision

repetitie11m

Azi s-a tinut la Moscova prima repetitie a Romaniei pentru Eurovision! Elena Gheorghe impreuna cu colegele sale au urcat pentru prima data pe scena pentru diverse teste si reglaje, urmate de repetitie.

La conferinta de presa de dupa Elena s-a schimbat pentru a se prezenta in fata jurnalistilor imbracata in costum popular romanesc, Elena declarand ca are acest costum de la mama ei si ca il poarta cu multa mandrie. Atunci cand a fost rugata sa cante ceva in fata celor prezenti la conferinta, ea a ales sa interpreteze "Balada lui Avram Iancu". Chiar daca nu au inteles cuvintele cantecului, multi jurnalisti s-au lasat antrenati de refren si au fredonat impreuna cu ea "sus, sus, la munte sus, acolo-i si Iancu dus...".

Miercuri, 6 mai, Elena va vizita Piata Rosie, cea de-a doua repetitie fiind programata de abia vineri. Pana atunci insa, ea repeta zilnic impreuna cu colegele ei de scena partea de coregrafie si interpretare vocala.

Inregistrarea + cateva poze de la repetitii, via TVR:


25 comentarii

  • La inceput m-am speriat laughing Am crezut ca asa vor arata fetele noastre pe scena.. dar mi-am dat seama ca nu e repetitie generala si ca nu aceea va fi vestimentatia. LIVE-ul este cu mult mai bun decat la selectia nationala, poate si multumita tehnicii de la Moscova. Si eu tot cam in primii 5 am zis, dar acum sa vedem ce-o fi. Asteptam in continuare informatii de la Moscova.. winking

  • "Tronul Elenei a ajuns la Moscova" - http://www2.tvr.ro/eurovision/ love struck winking

  • repetitia cu nr 2 http://www.youtube.com/watch?v=F-sPiBqJJCA&feature=player_embedded

  • 24. publicul roman in 09.05.2009 /14:34

    DA ELENA GHEORGHE REPREZINTA ROMANIA LA EUROVISION IMPREUNA CU ANIMATOARELE DIN BAMBOO CARE DANSEAZA DE LA VARSTA DE 15 ANI IN CLUBURI DE NOAPTE. MARE LUCRU SA AI MOBILITATE, PACAT CA ADEVARATII PROFESIONISTI TREBUIE SA PARASEASCA ACEASTA TARA DEFINITIV CA SA POATA FII RESPECTATI. IN ROMANIA SUNT PROMOVATE DOAR "SCURSURILE SOCIETATII" IN TELENOVELE, MUZICA, MODA ETC. R U S I N E CELOR CARE AU ACCEPTAT SA NE REPREZINTE ASTFEL DE DANSATOARE LA EUROVISION !!!

  • 25. rebeca-fan elena in 26.04.2010 /14:16

    elena,te iubim,si vom fii mereu alaturi de tine....mult succes in continuare,iti tinem pumnii..te pupa fana ta nr 1...elena,the best....

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL