Explozie rezultata cu morti si raniti la un concert Ariana Grande

Concertul pe care Ariana Grande il sustinea la Manchester a fost zguduit de o tragedie. O explozie a avut loc la O2 Arena, unde showul avea loc, iar din primele estimari exista 22  morti si peste 50 de persoane ranite. 

Politia engleza a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca trateaza evenimentul ca un atac terorist, in timp ce alte surse spun ca autorul s-ar fi aruncat in aer.

Imediat dupa ce stirea a ajuns pe retelele sociale, reprezentatii Arianei Grande au anutat ca artista e ok, in timp ce alti artisti si-au exprimat regretul pentru cele intamplate. Coform managementului arenei de concerte, explozia a avut loc in afara acestuia, insa intr-o zona unde publicul avea acces. Manchester Arena e una dintre cele mai de succes sali de concerte din Europa, aici au loc concerte importante tot anul si poate include undeva la 21.000 de persoane. Ariana Grande a anuntat, prin intermediul managementului, ca show-urile pe care urma sa le sustina la Londra joi si vineri au fost anulate.

Ariana Grande a intrat pe Twitter, dar nu a avut foarte multe cuvinte de spus, lesne de inteles si de ce.

 

In schimb, managementul ei a trimis un comunicat mai tarziu in care le multumesc echipelor de prim ajutor care au fost prezente la fata locului si sunt alaturi de toti cei care si-au pierdut copiii in tragedia care a avut loc luni seara. "Tonight, our hearts are broken," the statement reads. "Words cannot express our sorrow for the victims and families harmed in this senseless attack. "We mourn the lives of children and loved ones taken by this cowardly act," the statement continues. "We are thankful for the selfless service tonight of Manchester's first responders who rushed towards danger to help save lives. We ask all of you to hold the victims, their families, and all those affected in your hearts and prayers."

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca a fost, asa cum se speculeaza, un atac terorist, atunci este cel mai serios din Marea Britanie dupa cel din 2005, de la Londra, cand 52 de persoane au fost ranite. Momentul aduce aminte si de ceea ce s-a intamplat in noiembrie 2015, Paris, cand mai multe atacuri teroriste au avut loc, inclusiv la sala de concerte Bataclan, unde atacatorii au omorat 89 de oameni

 

Taguri: ariana grande

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL