George feat. Jo - Nimeni nu-i perfect (live@radio)

Dupa ce si-a schimbat numele de scena, George a lansat si o noua piesa. Nimeni nu-i perfect e un featuring cu Jo care deja a inceput sa prinda, asa ca cei doi au ajuns la radio pentru a-l promova.

Realitatea este pentru mine cea mai puternica muza. Piesa 'Nimeni nu-i perfect' relateaza povestea dintre mine si sotia mea. Relatia noastra a inceput de mai multe ori, asta pana cand am decis ca 'ultimul inceput” sa fie, de fapt, casatoria noastra. Stiam ca pentru a transmite exact mesajul dorit, am nevoie de o parte feminina care sa ma completeze. Jo este una dintre cele mai bune voci la ora actuala in Romania si o apreciez foarte mult”, spune GEØRGE despre noul lui single.

George a fost cunoscut, pana recent, sub numele de Jorge, iar sub aceasta titulatura a lansat piese precum Nu ne potrivim, in featuring cu CRBL, Geamantan sau alaturi de Pavel Stratan. Acum se aude cu Nimeni nu=i perfect, al carei clip il gasiti aici si in plus a colaborat cu Anda Adam, Lora si What's Up pentru o piesa de sarbatori - Mosu' e roman.

Cum vi se pare ca s-au descurcat live cei doi?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL