Iggy Azalea probeaza rochii de mireasa la TV (video)

Iggy Azalea a fost o alta invitata a lui James Corden si impreuna au pornit un karaoke in masina. Si pentru ca rapperita a anuntat ca se va marita anul viitor, cei doi s-au oprit pe drum sa probeze rochii de mireasa.

Iggy si James Corden au trecut prin cele mai tari hituri ale australiencei - Fancy si Black Widow, iar cu ocazia acestei plimbari am aflat si ce fel de barbati ii plac rapperitei si cu cine a mai iesit in oras. Momentul cu adevarat amuzant a fost cand cei doi s-au apucat sa probeze rochii de mireasa.

Iggy Azalea si-a anulat intreg turneul de promovare care ar fi trebuit sa aiba loc in aceasta vara si a declarat ca a renuntat la tot ceea ce a lucrat in studio pana acum.  Asa ca rapperita s-a intors in studio si inregistreaza noi piese care sa ajunga din nou in topuri. Oricum, albumul de debut al lui Iggy Azalea, The New Classic, nu a rupt topurile, insa single-ul Fancy a ajuns pe prima pozitie in Hot 100, urmata indeaproape de Black Widow, iar acum promoveaza Pretty Girls, o piesa la care a colaborat cu Britney Spears. 

V-ati amuzat cu Iggy? 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL