Inna - Endless (Speak One Official Reworked)

INNA s-a bucurat de o multime de reactii pozitive odata cu lansarea videoclipului Endless. Intre timp a aparut si primul remix oficial la piesei, realizat de Speak One.

Dj Speak One ne-a zis ca asta e piesa Innei reorchestrata de el. Este varianta oficiala si in acelasi timp prima lansata, probabil ca nu va mai exista un alt remix oficial pentru Endless.

DJ-ul care il insoteste si pe Alex Velea in concerte incepe sa castige teritoriu nu numai in Romania ci si in afara tarii. Ascultati mai jos si spuneti-ne daca remake-ul lui e mai bun decat varianta originala sau daca e mai potrivit pentru cluburi. PLAY!

In toamna asta v-am prezentat o piesa noua, originala, a lui Speak One - Passion Latina. Anul acesta el a remixat si single-ul Sexy al Andreei Banica si se pare ca i-a iesit atat de bine incat varianta lui a intrat pe radiourile din Rusia in locul single-ului oficial. Good job!

Vezi AICI videoclipul oficial al piesei Endless!

Eu cred ca suna destul de bine, e mult mai dansanta, mai trance, mai dinamica. Voi ce ziceti?


3 comentarii

  • Remix-ul de la LuKone nu este unul oficial ?Mie una mi se pare mai bun,dar acum fiecare are propria parere!
    http://www.youtube.com/watch?v=ID8Gz9hQk8I

  • @Elena: Pai scrie si in articol ca e oficial
    Remixul e ok, insa imi place mai tare piesa originala tocmai din cauza negativului avut (in special a acordurilor de chitara) asa ca nu stiu daca va putea inlocui un remix sunetul ala. Oricum, ca si un remix de club e bun, chiar reusit.

  • Remixul de la LuKone e oficialhappy!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL