INNA - More Than Friends (Rock the Roof @ Venice Beach)

Inna nu a uitat de seria "Rock the roof" si a postat online inca un episod superb filmat pe un acoperis din Venice Beach, faimoasa plaja din California.

Inna si-a facut un obicei din lansarea multor single-uri si videoclipuri in fiecare an, mai multe decat alti artisti romani. Pe langa asta, artista isi tine cei 10 milioane de fani de pe Facebook si cei aproape 800.000 de abonati de pe YouTube in priza cu seria Rock The Roof si making of din concerte sub seria "On The Road with INNA #".

De data asta avem inca o inregistrare de vara din Venice Beach la apus, single-ul ales pentru o varianta speciala cu trupa live fiind "More than friends". Listen UP!

Cifrele de mai sus ne indica faptul ca INNA si-a construit un fanbase fidel si numeros care o urmareste peste tot - are milioane de vizualizari pe YouTube pentru o multime de filmulete, are peste 100.000 de urmaritori pe Instagram si numai contul ei oficial de YouTube insumeaza peste 380 de milioane de vizualizari. Daca esti curios cum a inceput in industria muzicala si cum suna povestea ei de la inceputuri, o poti citi AICI!

Care dintre sesiunile Rock the Roof de pana acum ti-a placut cel mai tare?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL