Inna canta la finala Vocea Romaniei

Vocea României, show-ul fenomen care a strâns milioane de fani în fața televizoarelor și a mobilizat susținătorii concurenților în mediul online, va aduce cei mai tari artiști ai momentului pe scena vocilor în marea finală de vineri, 19 decembrie.

Alături de David Bisbal, un nume celebru în industria muzicală latino la nivel internațional, vor mai urcă pe scena Inna - o voce 100% românească care a câștigat inimile oamenilor din întreaga lume și Mihai Chițu - câștigătorul marelui trofeu Vocea României în sezonul precedent.

Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, care a reușit să își creeze un nume cu rezonanță în muzica dance la nivel internațional. Ea a cucerit piețele muzicale din Europa, America și America Latină, având la activ turnee internaționale și numeroase premii muzicale. Inna va urca vineri seara pe scena vocilor și va încânta telespectatorii cu un show incendiar, așa cum și-a obișnuit fanii din întreaga lume: “Mă bucur că voi cânta pentru a doua oară în finala Vocea României. Chiar dacă programul meu este foarte încărcat în această perioadă, nu aveam cum să lipsesc! Abia aștept show-ul de vineri de la Vocea României!” – a declarat artista.

Mihai Chițu revine la Vocea României, pe scena care i-a adus marele trofeu sezonul trecut. De data aceasta fără presiunea marii finale pe umerii săi, Mihai declară: “E o mare bucurie și o onoare să mă întorc pe acestă scenă și să cânt! Nu mai sunt emoții de concurent, însă sunt emoții pentru că este o scenă foarte mare și te urmăresc milioane de oameni. Nu cred că este cineva care să urce pe scena de la Vocea României fără să aibă emoții!”.

Surprizele nu se opresc aici. Pe lângă ce trei artiști, telespectatorii vor mai avea parte de surprize muzicale, atât de la concurenți, antrenori, cât și de la invitații surpriză, nume sonore din muzica românească, care vor fi alături de ei pentru a crea un show senzațional pentru marea finală.

Care e favoritul vostru?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL