Inna ii cucereste pe francezi cu Gimme, Gimme

Dupa ce ultimul sau single, “Gimme Gimme” a ajuns in topurile din Spania, Turcia si Mexic, INNA inregistreaza un nou succes, cucerindu-i pe francezi.

 

Saptamana aceasta, single-ul care a depasit 27 de milioane de vizualizari pe YouTube, a ajuns sa fie difuzat pe radiourile din Franta. In plus, conform topului NRJ din Franta, “Gimme Gimme” este una dintre cele mai ascultate melodii in cluburi. INNA ocupa locul opt in topul care include cele mai difuzate 40 de single-uri din cluburi.

 

Ma bucur foarte mult sa vad ca oameni din diferite parti ale lumii asculta aceeasi muzica. Este un sentiment minunat sa primesc mesaje de la prieteni din afara tarii care imi spun ca ma asculta la radiourile de acolo. Si mai ales, ma bucur ca in Franta, piesa mea este atat de apreciata, am amintiri foarte frumoase de acolo, turnee”, a spus INNA.

Inna are peste 2.5 milioane de abonati pe propriul canal de YouTube si peste 2 miliarde de vizualizari pe YouTube, in general. In plus, Inna deja lucreaza la doua noi albume, unul in limba romana si unul in spaniola si engleza si se pregateste pentru un nou turneu in Chile si Mexic.

Ce ziceti de succesul Innei? 

 

Taguri: gimme gimme, inna

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL