John Legend live @ NBA All Star (video)

John Legend a fost invitat special al showului NBA All Star Game si a adus pe scena cele mai tari hituri ale sale si a incheiat cu o piesa cu mesaj - Glory - alaturi de un cor.

John Legend a inclus in cele 13 minute ale sale cel mai recent hit al sau, Love Me Now, dar nu a uitat de Tonight sau All of Me si mai ales de Glory, piesa care i-a adus un Glob de Aur si care se regaseste pe coloana sonora a filmului Selma.

Cantaretul american a lansat la finalul anului trecut albumul Darkness and Light, care in ciuda succesului primului single a debutat pe locul 14 in Billboard 200. Love Me Now a debutat in jumatatea inferioara a Hot 100 si a ajuns pe locul 23, iar cel de-al doilea single, Penthouse Floor a fost lansat oficial pentru promovare tot spre finalul anului trecut. Cel de-al cincilea album John Legend e departe de succesul pe care acesta l-a inregistrat in 2013 cu Love in the Future.

Atunci, discul a debutat pe locul al patrulea, iar cel mai important single a fost All of Me. Desi a fost al treilea extras de pe album, a ajuns pe prima pozitie in Hot 100 unde a stat timp de trei saptamani consecutive si a fost cea mai indelungata perioada pe care un artist ce a debutat in Billboard sa ajunga pe aceasta pozitie - 10 ani. Recent l-am putut asculta si alaturi de Ariana Grande pe piesa Beauty and the Beast, aflata pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume. 

Va place cum s-a descurcat live John Legend?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL