La multi ani, David Guetta si Giulia!

David Guetta, cel mai tare dj al anului, conform unor topuri, Giulia ex Candy si actualmente DJ Project si Sharleen Spiteri, solista trupei scotiene Texas sunt cei carora le spunem, la acest inceput de saptamana, La Multi Ani! 

 

 
David Guetta, este un dj francez cu origini belgiene si marocane. Este numarul 1 in Top 100 Dj Mag 2011,o pozitie pe care o datoreaza succesului celui mai recent album, Nothing But The Beat care propune o gramada de colaborari, care i-au asigurat succesul. 
 
David s-a nascut in 1967 la Paris si a debutat in cluburile franceze inca din perioada anilor '80. A lansat primul album Just a Little More Love, in 2002. Albumul One Love lansat in 2007, care cuprinde hit-urile When Love Takes Over (feat. Kelly Rowland), Gettin' Over You (feat. Chris Willis, Fergie & LMFAO) si Sexy Bitch (feat. Akon) a prefatat parca succesul din acest an. 
 
Orientarea spre piese mai degraba comerciale decat house a susctiat o serie de discutii legate de cat de supra-apreciat, sau nu, e David Guetta.  
 

 

Giulia Anghelescu s-a nascut la Galati in 1984. A debutat in cadrul emisiunii concurs pentru copii Tip-Top Minitop un pic dupa 6 ani. Din 2000 a facut parte din trupa Candy (formula initiala Claudia Pavel, Giulia Anghelescu si Elena Vasilache).
 
A urmat apoi o cariera solo dupa care Giulia a fost cooptata de cei de la DJ Project, incepand din 2009, pentru o colaborare de durata. 
Giulia asteapta un copil si s-a casatorit de curand cu Vlad Huidu, fratele lui Serban Huidu. 

 
Sharleen Spiteri este o solista scotiana, nascuta in aceeasi cu David Guetta, pe care vi-o amintiti probabil datorita unuia din hit-urile trupei Texas. Unul dintre ele este fara indoiala "I don't want a lover", lansat in 1989!!! pe care noi il stim mai degraba datorita aparitiei pe compilatia The Greatest Hits aparuta in 2001. 
 

 
UPDATE:
 
Ii spunem La Multi Ani si lui Jimmy DUB, de la care asteptam un videoclip pentru piesa Changes (feat John Rivas) si va invit sa (re)vedeti interviul cu Jimmy, pe care l-am publicat la mijlocul lui septembrie.
 
 
Acestea sunt alegerile mele pentru aniversarile de astazi. 
 
Tu cui vrei sa ii spui azi La Multi Ani
 
Eu am propus cate o piesa a celor trei, tu ai fi ales altceva?
 
Nu pot sa inchei fara a mai aminti controversele legate de David Guetta si Top 100 Dj Mag 2011. Crezi ca il putem considera cel mai bun DJ al anului?  
 

3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL