La multi ani Eric Prydz!

Azi, 19 iulie, Eric Sheridan Prydz, cunoscutul DJ si producator suedez, implineste 34 de ani.Eric Sheridan Prydz aka Pryda, a fost clasat in octombrie 2010 pe locul 30 in Top 100 DJ Poll, un chart realizat anual de DJ Magazine.

Pridz a avut prima tentativa de a-si lansa materialul de debut in 2005 insa a tot amanat, dupa mai multe complicatii si probleme cu casa de discuri artistul a anuntat ca isi va lansa albumul in vara acestui an sub propria egida.

Ca sa fie pachetul complet si sa tatoneze bine terenul, pe 2 aprilie 2011 Eric a sustinut la O2 Brixton Academy din Londra primul sau show live, "EPIC / Eric Prydz in Concert", unde a prezentat un set foarte variat, bogat in piese deja cunoscute de la el, dar si trackuri ce urmeaza sa fie lansate in curand.

Ii uram un mare la multi ani lui Eric Pridz! Ii asteptam nerabdatori albumul si va lasam in compania unuia dintre cele mai cunoscute clipuri ale sale "Call On Me"!

 

Daca v-am deschis apetitul va invitam sa vedeti si videoclipul piesei "Niton (The Reason)", cea mai recenta lansare a lui Eric Prydz! Enjoy!


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL