La Multi Ani Tina Turner, Natasha Bedingfield si Kat DeLuna!

Astazi avem trei aniversate, reprezentate a cel putin doua epoci si trei stiluri diferite, Tina Turner, actrita si cantareata americana, pe care, dupa o cariera de peste '50 de ani am putea sa o numim chiar "Queen of Rock 'n' Roll", pe Natasha Bedingfield o tanara interpreta pop-rock britanica si Kat DeLuna o si mai tanara cantareata pop dance americana.

 
 
Anna Mae Bullock aka Tina Turner s-a nascut in Nutbush un orasel din Tennessee in Statele Unite. Inceputul carierei este legat de cantaretul de muzica soul, Ike Turner, cel care ii va deveni si sot mai tarziu. The Ike & Tina Turner Revue a fost o trupa de mare succes in anii '60-'70. 
 
Aceasta etapa s-a cam terminat inainte de anii '80, odata cu casnicia lor. Tina Turner a continuat apoi o impresionanta cariera solo, reusind sa vina de-a lungul anilor, de fiecare data, cu ceva nou si surprinzator. 
 
Dintre piesele ei, apartinand mai multor epoci, amintesc aici, "What's Love Got to Do with It", "We Don't Need Another Hero (Thunderdome)", "I Don't Wanna Fight" sau "GoldenEye" si "Simply The Best".
 

 
Natasha Anne Bedingfield este o cantareata britanica. A debutat in 2004 cu albumul Unwtitten, care i-a adus un Grammy pentru  "Best Female Pop Vocal Performance". A lansat inca alte patru materiale, utlimul dintre ele chiar anul acesta, Strip Me Away
 
Tot anul acesta, Natasha a lansat piesa de sezon  'Shake Up Christmas' pe care un brand important a promovat-o in intreaga lume prin intermediul unor artisti locali.  
 

 
Kat DeLuna e o cantareata americana de origine dominicana. In copilarie facea karaoke pe piesele lui Billie Holiday si Aretha Franklin
 
A debutat in 2007 cu albumul 9 lives si single-ul Whine Up, care s-au bucurat de succes. In urma cu un an a lansat albumul Inside Out iar pentru anul viitor pregteste ViVa
 

 
Acestea sunt alegerile mele pentru astazi, Tina Turner, Natasha Bedingfield si Kat DeLuna si le spun inca o data LA MULTI ANI!
 
La multi ani, si voua tuturor celor care impliniti astazi un numar de ani, sau aniversati cate ceva!
 
Si pentru ca e sambata va propun cateva piese si videoclipuri pe care poate vreti sa le revedeti sau sa le reascultati: Kat De Luna - Dancing Tonight, Kat De Luna - Party O' Clock, Natasha Bedingfield feat Ne-Yo - The Little Things, Natasha Bedingfield - Touch (videoclip)
 

1 comentariu

  • Ahhh, TINA!love strucklove struck
    Cu ocazia asta mi-am adus aminte sa reascult When The Heartache is Over!dancing
    La mulți ani ei, Natashei și Has Been-ului de Kat DeLuna!love struck

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL