Loredana duce spectacolul Imaginarium la New York

Cea mai recenta mare productie a Loredanei, Imaginarium, un spectacol cu mare desfasurari de forte se reintoarce in atentia publicului cu doua reprezentatii in premiera: una la New York pe 13 mai 2016, alta outdoor in parcarea de la Bucuresti Mall Vitan- pe 20 mai 2016. Imaginarium devine astfel unul dintre cele mai de succes show-uri romanesti.

Peste 150 de persoane care au muncit in echipele tehnice si de suport pentru spectacolul care a incheiat o trilogie despre vis, magie si emotie, Imaginarium fiind punctul terminus al unei calatorii care a inclus si spectacolele Magic (2013) si Reveria (2014).

Show-ul a avut 6 acrobati si 12 dansatori, a beneficiat de o poveste vizuala desenata de Les Ateliers Nomad si de unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de lumini si lasere. Costumele purtate de Loredana – 12 la numar – au fost unele dintre cele mai sofisticate creatii prezentate pe scenele autohtone si au ajutat-o pe cea mai titrata artista din Romania sa se transforme, literalmente, intr-o Craiasa din Povesti.

Cu acest show Loredana si-a lansat si cel mai recent album al sau, Imaginarium, cu piese ajunse hit-uri: „Val dupa Val” , „Te iubesc” – Loredana ft Nadir, „Vrei sa ma iei” – Loredana ft Alama, „Lumea ta” – Loredana ft Carla’s Dream sau „Nu stiu cine esti” Loredana ft Cornel Ilie.

Odata cu reprezentatia de la New York, intr-o sala de concerte in care au cantat Metallica, U2, Madonna sau Eric Clapton, Loredana duce Imaginarium la nivelul urmator in showbiz: nu doar ca depaseste granitele tarii cu un spectacol creat pentru publicul din Romania, ci – prin latura lui caritabila (incasarile fiind destinate cumpararii de carti pentru copiii de la sate, prin Asociatia Curtea Veche) devine o cale pentru a dezvolta imaginatia copiilor cu posibilitati materiale reduse.

In aceeasi directie, varianta outdoor Imaginarium care va fi prezentata in parcarea Bucuresti Mall Vitan pe 20 mai este o dedicatie speciala tuturor celor care nu si-au permis vreodata un bilet la un spectacol mare si care vor sa simta magia unui show cu standarde internationale, Loredana pregatind cateva surprize foarte spectaculoase.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL