Cunoscutul DJ Markus Schulz, mesaj pentru Romania: "Intreaga lume se roaga pentru tine"

Azi-noapte, la scurt timp dupa tragedia din Club Colectiv, Markus Schulz, unul dintre cei mai cunoscuti DJ-i din lume si unul dintre cei mai buni prieteni ai romanilor pe scena dance mondiala, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleante. Multumim, Markus!

Just hearing the news about the accident at Club Colectiv in Bucharest. I'm messaging everyone that I know there to make sure they are OK. I am deeply shocked and saddened by this accident. I will put on a strong face as I do at my shows tonight in Chicago and tomorrow in California, but my heart and prayers are in Romania right now. Please pray for the badly injured and the people who have lost their lives in this terrible tragedy. Stay strong Romania! Intreaga lume Se roaga pt tine! - Markus Schulz

Prezent in tara saptamana trecuta pentru lansarea videoclipului piesei "Facedown", Markus Schulz a lasat de inteles ca isi doreste sa se mute in Romania. Atat de atasat este de tara noastra.

Nu putini sunt romanii pe care primul DJ al Americii (conform publicatiei DJ Times) i-a promovat si i-a propulsat in muzica electronica mondiala. Incepand cu Mr. Pit, continuand cu Tom Boxer sau MKB si terminand cu Soundland, Markus Schulz ne-a aratat ca avem cu ce sa ne mandrim. In plus, romanca Adina Butar este iubita sa, aceasta reusind sa il aduca pe Markus Schulz din ce in ce mai des in Romania.
 
Ii multumim inca o data lui Markus Schulz ca este alaturi de noi, rugandu-se pentru nu putinele victime inregistrate aseara pe finalul concertului Goodbye To Gravity din Colectiv.
 
Stiti si alti artisti internationali care au scris mesaje de compasiune dupa accidentul de aseara?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL