Maxim si-au schimbat componenta si se intorc cu un super cover! (video)

Baietii de la Maxim au disparut pentru o vreme din lumina reflectoarelor, iar zilele acestea ne-am lamurit si de ce. Formatia gandita de Adi Sina a trecut printr-o schimbare de membri, iar noi facem cunoscutina cu noii veniti printr-un cover la Sub pielea mea.

Marcus Sucilea si Gabriel Ciobota au parasit trupa Maxim, iar in locul lor au venit in trupa Iulian Selea și Adi Istrate, anuntul fiind facut chiar pe pagina de facebook a trupei. Baietii s-au pus deja pe treaba si sa arate ca sunt la fel de buni ca in formula initiala au venit cu un super cover dupa cea mai recenta obsesie nationala - Carla's Dreams si Sub pielea mea.

Trupa Maxim a aparut in anul 2013 ca un proiect al lui Adi Sina si initial au venit cu o serie de coveruri dupa hiturile momentului. Apoi, in primavara lui 2014 au lansat primul lor hit, Sarutari criminale, care a ajuns rapid in topurile difuzarilor, iar Maxim au devenit favoritii publicului tanar si foarte tanar. Au revenit apoi cu Vreau sa te, iar in vara anului trecut au lansat piesa Noapte fara tine, cel mai recent hit al lor, dupa ce venisear cu piesa Atat de bine, ce nu a avut impactul scontat.

Ce ziceti de viitorul trupei Maxim?

 

3 comentarii

  • Cred ca vor ramane cu un singur hit confusedarutari criminale !

  • Asa era si la Akcent : cantau 2 (Adi si Marius) si restul erau de forma. Lui ala cu "Detroit" i-as spune sa se tunda, macar atat sa faca daca nu canta.

  • Ironia sortii... inainte erau 3 baieti care cantau si 1 care n-avea nicio treaba cu muzica... au ramas in trupa 1 care canta si 1 care in continuare are impresia ca e cantaret laughing) Asteptam sa-i vedem si pe cei 2 care au venit cum se prezinta... Poate macar de anul asta la Romanian Music Awards si alte spectacole de genul asta sa fie si ei printre trupele care canta 100% live si sa lase mp3-ul acasa (daca tot se dau mari ca au voci)

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL