Media Music Awards 2015 - Show-uri live

Nici nu s-au stins ecourile Media Music Awards ca deja au aparut si show-urile artistilor care-au cantat pe scena de la Sibiu aseara.

Peste 40 de artisti au fost prezenti anul acesta la gala si chiar daca n-au luat toti premii, s-au bucurat de ocazia de a canta in fata fanilor prezenti in Piata Mare.

Am avut parte si de cateva premiere, astfel ca Alina Eremia ne-a prezentat noul single, "A fost o nebunie" cu tot cu videoclip, Andra a cantat live pentru prima data dupa nastere si a lansat si ea un nou single "Nicodata sa nu spui niciodata". Si Nicole Cherry a venit cu o piesa noua, iar baietii de la Holograf au un videoclip nou si pregatesc un nou album.

Hai sa vedem ce show-uri au facut:

Andra feat. Cabron - Niciodata Sa Nu Spui Niciodata

Lidia Buble feat. Amira - Le-am Spus Si Fetelor

Shift feat. Andra - Avioane De Hartie

Alex Velea - Defectul tau sunt eu

Naguale feat. Andra - Falava

Alex Velea - Din vina ta

Elena Gheorghe - In Bucati & Italiano

Vom mai updata lista pe masura ce vor mai aparea si alte filmari. Pana atunci, puteti urmari inregistrarea intregului show aici.

Care-a fost momentul vostru preferat de la Media Music Awards 2015?


7 comentarii

 • Andra! A cântat live, la doar o lună de la naştere, după o operaţie de cezariană, după multe nopţi nedormite! Talent cu carul, voce incredibilă, absolut superbă, profesionistă, modestă, naturală... îşi respectă publicul! Iată de ce este cea mai iubită!
  Nu putem să minţim Publicul! Majoritatea celor prezenţi sunt mult prea departe de statutul de artist... Au pus banda, făcând playback, mimând practic actul artistic... Sincer, au fost jenanţi!

 • Nu o suport pe Andra. Sper să crape. tongue

 • Super tare. Andra ramane in sufletul meu.Comentariile de prisos.Cui Nu-I place.............a.Asta e.

 • Elena Gheorghe a fost minunata!!!!

 • Andra chiar nu mi se pare cine stie ce!Delia este superba,dar sa lase belciugele.Imi plac noile piese ale Lidiei si Andreei Balan.

 • Eu pe Andra mai mult decat o femeie casnica nu o vad! Imi pare rau sa spun, dar nu stiu ce vede atata lume la ea! Ea ca voce e foarte buna, dar imaginea ei e degradanta! Cand o vad in clipuri/live/facebook parca vad o femeie la cratita! Nu e nimic rau in a fi o femeie casnica, dar asuma-ti rolul de artista si clean up yourself!
  In schimb, Delia e minunata! Un adevarat artist complet! happy

 • Andra are o voce bărbăţoasă.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL