Post Malone si Rockstar, record pe Spotify

Dupa ce a stat timp de opt saptamani la varful clasamentului Billboard, Post Malone si Rockstar se mai bucura de un succes in clasamentul global al serviciului de streaming Spotify.

Piesa sta de 108 zile la varful topului global Spotify si nu pare sa plece de acolo prea curand, fiind track-ul cu cea mai longegiva prezenta pe primul loc. Pe langa acest succes, Rockstar a primit si un dublu disc de platina, iar in Marea Britanie a bifat o bucatica de istorie fiind prima piesa rap americana clasata pe primul loc timp de mai multe saptamani dupa Run DMC si It's Like That.

Rockstar a fost si subiectul unor discutii, Joey Bada$$ spunand ca el si T-Pain au fost autorii piesei, Joey fiind ghostwriter pentru acest hit. In plus, labelul a fost acuzat ca au folosit tactici "neortodoxe" pentru a promova piesa, urcand un clip cu durata piesei, dar pe care se aude doar refrenul, in loop. Numarul de plays a fost luat in considerare de Billboard, ceea ce a crescut succesul acestui track. Daca insa sau nu sunt adevarate toate aceste povesti, nici nu mai conteaza, Rockstar fiind unul dintre hiturile anului trecut si fiind inclusa pe urmatorul album al lui Post Malone - Beerbongs & Bentleys.

Pe voi v-a prins Rockstar?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL