Queen si Tina Turner - premianti la Grammy 2018

Recording Academy, cei care organizeaza si ofera Premiile Grammy au anuntat artistii care vor primi trofeele pentru intreaga cariera: Queen, Tina Turner, Neil Diamond si legenda country Emmylou Harris.

Cea de-a saizecea editie a Premiilor Grammy vor avea loc pe 28 ianuarie la Madison Square Garden din New York, iar James Corden va fi din nou gazda show-ului. Primii artisti care vor canta in marea seara a muzicii au fost deja anuntati, Lady Gaga fiind printre numele confimate si bifand a sasea aparitie la Premii. Lista nominalizarilor o gasiti aici, Jay Z este printre favoritii serii, cu opt categorii bifate, printre care si Record of the Year dar si Best Rap Song pentru The Story of O.J. La o diferenta mica se afla si Bruno Mars si rapperul Kendrick Lamar. 

Cel mai recent, au fost confirmati la Premiile Grammy Cardi B si Bruno Mars, care vor aduce, fara indoiala, remixul lor pentru Finesse. In plus, Luis Fonsi si Daddy Yankee vor fi si ei prezenti, alaturi de SZA si Kesha, care anul trecut a venit cu un nou album. In plus, Alessia Cara, Logic si Khalid vor urca pe scena impreuna cu o serie supravietuitori ai tentativelor de suicid pentru a canta piesa 1-800-273-8255, al carei titlu este chiar numarul de telefon pentru help-line-ul anti-suicid. 

Cum vi se par vestile de la Grammy? Merita premiile pentru intreaga cariera? 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL