Raluka s-a transformat in Beyonce - Drunk in love!

Raluka a imitat-o pe Beyonce la "Te cunosc de undeva" si marcheaza o transformare reusita in care costumul, parul si picioarele lungi sunt greu de deosebit de urmasa lui Michael Jackson.

 

Raluka nu a ascuns niciodata faptul ca este inspirata de Beyonce si este idolul ei asa ca a fost mai mult decat bucuroasa sa intre in pielea ei la "Te cunosc de undeva" si a dat tot ce a putut ca sa refaca prestatia geniala a artistei de la Grammy-uri.

A lipsit Jay Z si au lipsit luminile colorate insa restul a fost bine executat de Raluka. PLAY!

Una din cele mai bune prestatii din acest sezon la "Te cunosc de undeva" a fost marcat de Anthony Icuagu cand a intrat in pielea lui Cher si "Strong enough" - vezi AICI!

Iti place momentul Ralukai, crezi ca ar trebui sa introduca asta in showurile ei?


6 comentarii

  • Nu stiam ca Beyonce e urmasa lui Michael Jackson. Ce i-o fost Michael? Tata, unchi?

    On the other hand, Raluka a avut cea mai misto prestatie, s-a apropiat cel mai mult de original, mai mult decat acel Anthony cu Cher (care mi s-a parut destul de slab). Mi-a placut de ea, de ar fi fost dupa mine ea castiga sambata nu Andreea Banica (pe alocuri au ajutat-o cu banda sau cu efecte)

  • Mihai,pe Raluka au ajutat-o cu voci suprapuse?Andreea a cantat 100% live.Eu m-am convins.Totul e regizat.Fiecare va castiga la un moment dat.Dar acest lucru nu e rau.

  • Urmasa lui MJ in ceea ce priveste talentul. E destul de evident! winking

  • Florin, dacă nu ar fi fost totu' aranjat, nu ar fi mai găsit vedete dispuse să se "rişte".

  • Un moment foarte reusit,chiar mi a placut interpretarea.Bravo Raluka!

  • Una dintre cele mai bune transformari ale acestui show, voce buna(desigur nu se apropie de original avand in vedere vocea imensa a lu' Beyonce, dar a fost bine), costum asemanator si atitudinea potrivita big grin. Mai trebuiau sa ii ingroase soldurile ca sa arate exact ca Beyonce laughing. Totusi, Beyonce nu e urmasa lui MJ, in primul rand e femeie si stilul nu se apropie, dar am putea spune asta de Bruno Mars, care are potential enorm in directia MJ.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL