Red Clover Media implineste 5 ani de activitate

Au fost 5 ani in care catalogul Red Clover Media a acumulat peste 200 de piese ce au strans peste 188 de milioane de vizualizari pe canalul de Youtube, la care sunt abonati mai mult de 250.000 de fani.

“Acum 5 ani era doar un vis, o idee plecata din pasiunea pentru muzica....pentru ca acel "ceva" care ma poate defini ca si persoana este muzica. De la 13 ani am avut contact cu industria muzicala, am trecut prin toate etapele dezvoltarii profesionale in acest domeniu, trecand de la statutul de artist, la cel de MD al unei case de discuri, apoi la cel de producator. Insa cel mai mare si ambitios proiect pe care l-am dezvoltat, alaturi de colegii mei, se numeste Red Clover. Daca acum 5 ani era doar un concept, acum ne putem lauda cu cateva realizari notabile.”, isi incepe povestea George Onea, CEO-ul si co-foundatorul Red Clover Media.

“De-a lungul timpului am lucrat cu foarte multi artisti pe care vreau sa ii asigur de respectul si gratitudinea mea, in primul rand pentru ca au ales sa colaboreze cu o echipa extrem de tanara si au contribuit la consolidarea unei noi case de discuri in Romania, Red Clover.”, a continuat George Onea.

Red Clover a inceput ca o casa de discuri orientata strict catre promovarea artistilor tineri talentati, filosofie care se regaseste si azi. Astfel, sarbatorim primii 5 ani de activitate alaturi de artisti ca Alessia, F.Charm sau Sonny Flame, artisti cu un debut muzical strans legat de istoria casei de discuri si cu o contributie insemnata la dezvoltarea proiectului.

Alaturi de ei ii regasim azi pe Miss Mary, Zhao, Allexinno & Starchild, Blazon, Yonna, Cristina Spatar, Marius Marin, dar si pe Bia si Alexy ca reprezentati ai noului val de talente. Toti impreuna formeaza Familia Red Clover, unitatatea de grup reprezentand motorul principal al tuturor actiunilor.

Pe langa numele incluse in catalogul propriu, Red Clover a colaborat de-a lungul timpului si cu alti artisti consacrati ca Maximilian si Spike, Emil Lassaria, Xonia, Delia, George Hora si Kamelia, Nane, Ligia precum si Bitza sau Pavel Stratan.

Cu ocazia implinirii celor 5 ani de activitate, Red Clover a pregatit o multime de suprize fanilor, acestea putand fi descoperite pe pagina oficiala de Facebook fb.com/RedCloverLabel pe toata durata zilei de vineri, 28 noiembrie: momente din activitatea primilor 5 ani insotite de urarile artistilor tai preferati, coduri de download gratuit pentru cele mai consacrate si cele mai noi release-uri, concursuri, piese in exclusivitate si multe multe altele.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL