Remember: Sistem & Luminita Anghel - Let Me Try (Eurovision 2005)

Continuam seria articolelor "Remember: Eurovision" cu anul 2005. In acel an am fost reprezentati in Ucraina de Sistem si Luminita Anghel cu piesa "Let Me Try". Muzica si versuri: Cristian Faur.

Cu un total de 158 de puncte Romania s-a clasat pe locul 3. Haideti sa revedem aparitia live a Luminitei si a baietilor de la Sistem.

sursa foto.


7 comentarii

 • cel mai bun moment al nostru la ESC

 • Voce puternica si prezenta scenica absolut fabuloasa, butoaiele celor de la Sistem, piesa in sine una foarte buna- o combinatie inedita.
  Si acum cand am revazut si reascultat, am fost impresionata mai ales de vocea Luminitei, pe care ti-e imposibi sa o ignori, de aceea am obtinut loc bun.

 • Cred ca asta a fost singurul an in care am venit cu ceva original. Good old days! Super prestatia! love struck
  Singura hiba o prezinta outfit-ul Luminitei laughing In rest a fost dreamy..

 • Cea mai buna prestatie a noastra la Eurovision dupa Holograf parerea mea.

 • cel mai tare imi place reactia salii de cand au intrat cu flexurile: gen, woa laughing)

  in 2005 nu au mai contat nici voturile geopolitice, nici unghiul din care au fost filmati, nici dupa cine/cand au urcat pe scena..mai trist e ca au trecut deja 5 ani de atunci, fara ca rezultatul sa fie macar egalat...so, replay big grin

 • 6. Gabriela in 10.02.2010 /23:45

  locul obtinut atunci i s-a datorat in cea mai mare masura trupei sistem! ei au adus plusul care a facut diferenta... voci bune sunt mereu la eurovision dar daca nu aduci acel ceva.... nu contezi... anul asta daca va merge cu piesa save their lives vom fi calcati in picioare... nici nu prindem finala...

 • Cand mai participa si Sistem la Eurovision? sad Chiar as vrea sa participe din nou in featuring... poate, poate vom obtine un loc mai mare!
  Si da, show-ul e clar cel mai bun al nostru din toate timpurile in Eurovision, iar melodia pe 2-3.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL