ROA - Ne Place

De foarte putin timp circula pe net o piesa in limba romana, cu versuri destul de dragute... Desi vocea e una familiara, este totusi vorba de un nou proiect muzical din Romania. Prescurtat ROA ( Rise Of Artificial ) are membri fondatori pe Cezar Stanciulescu ( Junkyard – fostul solist Suie Paparude ) si Bogdan Popoiag ( UNU' ). Cei doi nu sunt la prima colaborare, in anul 2002 Cezar era invitat pe piesa “ Slagar dupa lagar “ pe albumul UNU'.

Premiera in FM a avut loc in dimineata de 10 noiembrie la Radio Guerrilla, cand s-a lansat primul single ROA intitulat "Ne Place". In prezent cei doi producatori lucreaza la un repertoriu de aproximativ 15 piese ce vor fi incluse pe viitorul material audio. In aceeasi discografie vor intra si piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul “Arpegaut” ( Discobar, Ganduri Curate, Police Line etc. ) , toate acestea fiind reinterpretate intr-o maniera ROA.

Se pare ca din ianuarie 2011 trupa se va extinde cu inca doi membri ce vor raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara si sinteza tobelor live. Vocea, sintetizatoarele, tobele acustice si chitara electrica ne vor incanta in concertele 100% LIVE ce vor urma.

Asadar, daca stii sa canti la chitara sau stii sa bati la tobe , trimite-le un email la adresa contact@roamusic.ro si poate esti unul dintre viitori membri ROA.

Pana la un viitor videoclip si alte informatii legate despre ROA, va lasam sa ascultati primul single.

Taguri: ROA, junkyard, ne place, unu

18 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL