Smiley - I Wish (Live @ KissFM)

Invitat joi dimineață la matinalul realizat de Sergiu și Andrei la Kiss FM, Smiley a cântat live piesa 'I Wish' și a compus, contra cronometru, o scurtă poezie de dragoste folosind cuvinte date de realizatorii Kiss FM. Artistul a povestit că nu a mers niciodată cu autobuzul și că în București, în tramvai, cel mai mult l-au deranjat mirosul neplăcut și aglomerația.

Sergiu și Andrei au aflat joi dimineață, la matinalul Kiss FM, unde și-a petrecut Smiley cea mai lungă vacanță și ce i-a plăcut cel mai mult la aceasta. Pe langa asta, seful HaHaHa Production a venit cu noul single in varianta LIVE!

„Eu, când plec în vacanță, o dată pe an, mi-e foarte greu prima săptămână nu reușesc să-mi dau shut down” a povestit Smiley, dezvăluind că cel mai mult a stat o lună în vacanță, în Thailanda.

„Știi cât de urât a fost? Mi-e scârbă să mă mai duc și anul viitor” a glumit invitatul.

„Ți-a făcut vreo thailandeză masaj?” s-a interesat Andrei.

„Da, mai multe, de mai multe ori. Masajul thailandez este senzațional” a confirmat artistul la Kiss FM.
 

Artistul a cântat live cel mai recent single intitulat 'I Wish', melodie despre care a mărturisit că se numără printre preferatele sale. Smiley a povestit că scrie versurile cântecelor ori în română, ori în engleză. Sergiu și Andrei l-au provocat imediat pe invitat să facă pe loc câteva versuri de dragoste folosind patru cuvinte pe care I le-au dictat ei: pernă, spatulă, șurubelniță și icre.

 

Scriind repede pe telefon, artistul a produs în scurt timp o poezioară, în care însă a uitat să includă și cuvântul șurubelniță:

Când pui capul pe pernă,
Visezi la dragoste eternă,
Dar eu te rog de dimineață,
Când te trezești de somn sătulă,
Să-mi returnezi a mea spatulă,
Că n-am cu ce să mănânc icre
De Crăciun să le bag în gură.

Curiozitatea lui Sergiu și Andrei s-a îndreptat și spre viața lui Smiley dinainte de celebritate, cei doi întrebându-l dacă mergea cu autobuzul.

„Eu sunt din Pitești și nu prea am mers cu autobuzul în Pitești pentru că mergeam pe jos. Acolo distanțele sunt mult mai mici. Când m-am mutat în București, am mers cu metroul, am mers cu tramvaiul... cu autobuzul mai puțin” a spus el, enumerând și ce-l supăra mai mult atunci când folosea tramvaiul: „Înghesuiala și mirosul”. De altfel, Smiley a declarat în glumă că nu l-a prins niciodată controlorul fără bilet, pentru că a fugit. Artistul a povestit că acum are alte probleme: „Nu vreți să știți ce gropi sunt pe centură. E drumul meu spre casă. E dezastru! După ce a plouat, după ce a nins, este dezastru, zici că e după război”.

Taguri: i wish, smiley

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL