VEZI LIVE pe concertele Loredanei Groza diseara la 20:00!

O parte dintre concertele pe care Loredana Groza le va sustine in cadrul turneului "Magic" vor putea fi urmarite LIVE, pe site-ul Gandul. Primul spectacol are loc in seara asta si il poti vedea LIVE!

 

Clipe magice la Constanta in acesta seara, unde Loredana da startul unui nou turneu national, Magic, desfasurat intre 10 martie si 10 aprilie, cu care va ajunge in 16 orase din tara, dar si la Chisinau.

"Este cel mai complex si performant show al meu. Este un show cu care pot merge oriunde in lume", marturiseste artista, care promite fanilor sai "o experienta unica, inimaginabila, magica".

Sase luni a lucrat Loredana pentru acest turneu national, din care nu lipsesc vocile surpriza, magicienii, dansatorii, acrobatii, decorurile, luminile si efectele speciale. Si pentru ca artistei ii plac provocarile, a pregatit romanilor, si nu numai, o experienta inedita: de a-i fi alaturi in timpul concertelor sale. La Constanta, unde Magic se va auzi in aceasta seara, incepand cu ora 19.30, biletele au fost sold-out de mai bine de o saptamana.

Organizatorii au suplimentat biletele, dar acestea au fost epuizate in cateva minute de la scoaterea lor la vanzare. Asa ca artista propune o noua provocare, in parteneriat cu gandul, care prin platforma gandul.live va transmite in direct fragmente din concerte.

Astfel, o parte dintre concertele sustine de Loredana LIVE, in format video, vor putea fi urmarite pe platforma loredana.gandul.info, accesibila si de pe mobil.

Mai mult, fanii care vor fredona piesele artistei si vor prinde un loc la concertele din tara, vor trai si ei o experienta inedita. Ei vor avea posibilitatea sa faca o magie, sa "coloreze", la propriu, atmosfera din timpul showului, printr-un simplu click, cu telefonul mobil. Cum? Accesand  site-ul loredana.gandul.info si bifand una dintre cele trei culori. Astfel, ecranele mobilelor care lumineaza intr-o anumita culoare inlocuiesc acum brichetele de odinioara.

Am asteptat acest turneu si vreu ca show-ul ‘Magic’  sa ajunga in toata tara! ii astept pe toti fanii mei in salile de spectacole pentru a trai o experienta unica si irepetabila!", spune Loredana.

Setlist-ul concertelor va contine cele mai mari hit-uri ale Loredanei, inclusiv noul single “Lumea ta”, interpretat impreuna cu Carla’s Dreams si lansat la sfarsitul anului trecut.

Preturile biletelor variaza intre 100 si 150 de lei, in functie de localitate. Spectacolele sunt programate sa inceapa la ora 19:30.

PROGRAMUL turneului "Magic":

10 martie – Constanta, Casa de Cultura a Sindicatelor
11 martie – Galati, Casa de Cultura a Sindicatelor
13 martie – Ploiesti, Casa de Cultura a Sindicatelor
19 martie – Botosani, Casa de Cultura a Sindicatelor
20 martie – Suceava, Casa de Cultura a Sindicatelor
21 martie – Iasi, Casa de Cultura a Studentilor
25 martie – Onesti, Casa de Cultura a Sindicatelor
26 martie – Bacau, Teatrul de Vara “Radu Beligan”
27 martie – Brasov, Sala Sporturilor
31 martie – Pitesti, Casa de Cultura a Sindicatelor
1 aprilie – Tirgu-Mures, Palatul Culturii
2 aprilie – Cluj-Napoca, Casa de Cultura a Studentilor
3 aprilie – Oradea, Teatrul “Regina Maria”
5 aprilie – Timisoara, Filarmonica “Banatul”
6 aprilie - Deva, Teatrul de Arta
7 aprilie - Sibiu, Casa de Cultura a Sindicatelor
9 aprilie - Chisinau

Urmarim si comentam impreuna concertul Loredanei?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL