Vezi show-ul lui Pitbull & Jennifer Lopez in deschiderea Campionatului Mondial 2014

Pitbull, Jennifer Lopez si Claudia Leitte au dat deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal cu un super show. Cantareata brazilianca a dat tonul, iar J.Lo si Mr. 305 au iesit din uriasa ciuperca pentru a canta imnul Cupei Mondiale, We Are One.

Momentul live a avut cateva scapari pe transmisia live, iar playback-ul celor trei a fost vizibil, insa momentul a fost completat cu succes de toti percutionistii brazilieni aflati pe stadion. Pitbull, Jennifer Lopez si Claudia Leitte au fost imbracati in culorile steagului brazilian, iar aparitia divei latino a fost o surpriza placuta dupa zvonurile care aparusera cum ca nu va aparea la deschiderea oficiala.


12.06.2014 We are One Opening Ceremony of the... de emil-mesic

Jennifer Lopez a inceput in forta promovarea noului ei album de studio, A.K.A.: pe langa un nou videoclip, First Love, cantareata ne-a oferit si un teaser al discului dar si un o serie de virale video pentru unele dintre piese, cum ar fi Emotions.

Cum vi s-a parut momentul deschiderii Campionatul Mondial de Fotbal 2014?

 

6 comentarii

  • eu stiu ca voi scrieti despre muzica si ca nu aveti treaba cu fotbalul, dar!!!! CMF 2014 nu exista, e CM sau World Cup, da-o-ncolo de treaba!

  • @rox - nu te agita, modificam. Exista Campionatul Mondial de Fotbal, CM de fotbal, nu simplu CM, ca asa avem si CM de gimnastica, spre ex.

  • Foarte slaba sonorizarea sa auzit asa de rau la tv, oricum mi sa parut amuzant k artista din brazilia parca se chinuia sa para mai sexy decat j.Lo

  • Penibila toata melodia... Tipetele cantaretilor... Muzica de pe banda... Interventiile lor peste banda (urletele adica)... Era mai simplu sa pui un cor LIVE pentru backing dar problema era la ei... care nu s-au auzit deloc bine LIVE... Cica artisti internationali...

    Cred ca si Mandinga se auzea mai bine pe stadionul ala si cantau si 100% LIVE (nu mai vorbim de artistii si mai buni din Romania)

  • 5. cristiteodor in 13.06.2014 /23:34

    OMG, nu se poate ca asa sa fi aratat interpretarea imnului de anul asta. Nu cred ca se putea mai rau de atat, nici nu cred ca exista termeni de comparatie cu ce a insemnat momentul de deschidere din Africa 2010...

  • Au făcut playback. big grin (de fapt, au cîntat peste bandă)

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL