Skip to content

Andreea Balan aduce „Lectia de dans” pe internet

Andreea Balan lanseaza www.lectiadedans.ro – primul site pentru concerte al unui artist roman.

Pentru ca organizatorii de spectacole si fanii sa inteleaga mai bine structura si diversitatea show-urilor pe care Andreea Balan le aduce in fata publicului, artista a ales sa lanseze un site dedicat concertelor: www.lectiadedans.ro – un proiect nou pentru piata romaneasca.

 

Am inteles importanta mediului online si vin cu o idee fresh care reuneste inregistrari din concerte, o pagina pentru echipa mea si multe poze.

 

Fanii care sunt in cautare de stiri, biografii sau albume de vanzare ale vedetei le vor regasi in continuare pe site-ul oficial www.andreeabalan.ro .

Site-ul LectiaDeDans.ro prezinta desfasuratorul si cerintele pentru cele patru variante de show pe care Andreea le prezinta pe scena: Lectia de dans, Show Andreea & Petrisor, Show Andreea Balan, Show special de nunta. Numarul de schimbari de costume, piesele interpretate si momentele de dans – toate isi au un loc bine definit in desfasuratorul Andreei. De asemenea, pe site exista o pagina cu inregistrari si poze din concerte ce va fi actualizata dupa fiecare spectacol.

Mai mult, site-ul proaspat lansat prezinta intr-o pagina formula de succes cu care Andreea apare pe scena: cele 7 dansatoare, partenerul de dans, Petrisor Ruge, coregraful Bursucu’ si tour managerul Mexicanu’. In premiera, sunt afisate preturile concertelor, durata si descrierea fiecarui pachet. Conceptul grafic ii apartine lui Roman Alexandru iar de partea de implementare s-au ocupat cei de la TwoStudio

Citește în continuare