Skip to content

Liana McCarthy vine la Romanian Music Awards

 

liana-mccarthy

 

Liana McCarthy si-a confirmat prezenta la Romanian Music Awards 2009! Spectacolul ce va fi prezentat de Alex Velea va avea loc la Craiova pe 6 iunie.

Eu atunci sunt la Cluj la TIFF dar Pyuric va fi acolo, sper sa faceti gasca mare alaturi de ea si sa dati cea mai tare petrecere din acest an!

 

Mai jos aveti comunicatul de presa:

La cei doar 23 de ani ai sai, Liana McCharty a reusit sa se impuna pe scena muzicii de club, piesa „Dance with me” avand un succes fulminant. Originara din Anglia, artista a optat pentru un sound cu influente latino pentru piesa care a ridicat-o la statutul de „hitmaker”. Liana are radacini adanci in muzica, ea cantand la cinci instrumente muzicale: pian, tobe, chitara, clarinet si saxofon. Pe langa toate aceste calitati, tanara cantareata este si o dansatoare profesionista si promite sa faca un show de exceptie pe scena Romanian Music Awards.

 

Prezenta lui Alex in calitate de prezentator al evenimentului si recitalul Lianei McCarhy sunt doar cateva dintre surprizele pregatite de Music Channel.

Cei mai buni artisti si cele mai bune piese ale ultimului an au intrat in competitie la categoriile care pot fi votate pe www.1music.ro de miercuri 13.05.2009 si pana sambata 6.06.2009. Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare dintre cele 14 sectiuni ale Romanian Music Awards 2009 si intra www.1music.ro pentru a vota artistul preferat!

 

 

Citește în continuare