Skip to content

10 patinoare din Bucuresti unde va puteti petrece timpul liber. Patinoarul Titan ofera intrarea gratuita si in acest an

Unele dintre cele mai mari bucurii ale copiilor pe timp de iarna sunt mersul la sanius sau la patinoar. Cum vremea de afara nu permite inca saniusul, urban.ro va prezinta cateva dintre locurile unde cei mici isi pot demonstra talentul la piruete pe gheata.

Cel mai faimos patinoar este amplasat chiar in inima orasului, pe bulevardul Regina Elisabeta, in incinta Parcului Cismigiu, cel mai vechi parc din Bucuresti, care dateaza din anul 1854.

Iarna geroasa din 1883 a transformat lacul intr-un mic patinoar natural, insa cel din prezent este unul artificial si are o suprafata de 3000 de metri patrati, fiind deschis in fiecare sezon rece. Pentru mai multe detalii privind orarul si zilele de functionare, puteti consulta pagina de Facebook Patinoarul Cismigiu Bucuresti.

Si in Parcul Bazilescu s-a deschis patinoarul in aer liber, iar in aceasta perioada, serile au program artistic, cu colindatori si alte spectacole specifice Craciunului. Detalii aici.

In parcul Titan, langa biserica maramureseana, s-a redeschis pationarul de curand, accesul fiind gratuit in intervalul 09.00-21.00. Cine nu are patine, le poate inchiria cu 15 lei pentru o ora si 30 de minute.

La Targul de Craciun deschis in Piata Constitutiei, vizitatorii se pot distra si la patinoar, in intervalul orar al targului. De asemenea, si la West Side Christmas, targul de Craciun din cartierul Drumul Taberei, este disponibil un patinoar.

Marile centre comerciale din oras ofera si patinoar, acesta fiind situat indoor sau outdoor, spre bucuria copiilor, dar si a adultilor care prefera acest tip de activitate

Iubitorii de patinaj isi mai pot exersa piruetele in aer liber la patinoarul de pe terasa Mega Mall sau cel de la intrarea in Veranda Mall.

Un alt patinoar exterior este cel de la Promenada Mall, care are 800 de metri patrati de gheata si este situat pe terasa celui de-al doilea etaj al cladirii. Pentru cei mici sau pentru incepatori, exista si posibilitatea folosirii unui dispozitiv ajutator pentru patinaj, care este impins pe suprafata ghetii, oferind sprijin si echilibru.

Cel mai popular patinoar amplasat in interior este Cotroceni On Ice, deschis in incinta mall-ului AFI Palace Cotroceni.

Este singurul patinoar din Bucuresti deschis pe tot parcursul anului si singurul din tara unde se poate practica karting pe gheata, hochei si patinaj freestyle. De asemenea, pasionatii de patinaj au la dispozitie cursuri sustinute de fosti sportivi de performanta. Pentru mai multe detalii referitoare la program si regulament accesati site-ul oficial patinoarafi.ro.

Denumit Caro IceLand si situat pe str. Barbu Vacarescu 164A, patinoarul de la Hotel Caro este deschis in fiecare zi, pana pe 5 februarie 2023.

Aici se organizeaza inclusiv petreceri private, cu animatori, pentru copii si adulti, cu vin fiert, si foodtruck-uri cu gustari de sezon. Detalii aici.

Citește în continuare