Skip to content

2 postere noi cu Batman si Spiderman

Au aparut doua afise cool ale celor doua filme cu supereroi la care ne vom inghesui la anul: The dark knight rises si The amazing Spider-man.

Am o vaga banuiala ca daca as face un sondaj pe tema: care e mai simpatic – Batman sau Spiderman, as avea sanse ca scorul sa fie egal. Daca ma uit la cele doua afise noi aparute, as zice ca de data aceasta balanta inclina in favoarea omului-paianjen.:)

The dark knight rises
este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2012.

Motive avem destule: e regizat de maestrul Christopher Nolan (Following, Memento, Insomnia, The Prestige, Inception) ; incheie saga inceputa in 2005 cu Batman begins, si continuata apoi cu The dark knight (2008) si are pe generic niste actori precum Christian Bale, care  il interpreteaza (din nou) pe Bruce Wayne,  Gary Oldman,  Tom Hardy, Anne Hathway si Joseph Gordon-Levitt.

In celalalt colt al ringului se afla … The amazing spider-man🙂

… care se afla la inceput de drum. La 4 ani dupa Spiderman 3, The Amazing Spider-man, se intoarce in vremurile de inceput, atunci cand Peter era inca la liceu si d-abia isi descoperea (super)puterile.
Filmul este regizat de Marc Webb, iar Spiderman este interpretat de Andrew Garfield. Alaturi de el mai apar si Emma Stone, Martin Sheen, Sally Field si Rhys Ifans.

Coincidenta sau nu, ambele filme au premiera in luna iulie – Spiderman pe 3, iar Batman pe 20.
Si acum  intrebarea inevitabila: Care dintre cele doua afise vi se pare mai reusit?

Mie mi se pare mai reusit posterul cu Spiderman, in timp ce la The Dark Knight rises, prefer posterul mai vechi, adica acesta.

 

Citește în continuare