Skip to content

2 trailere noi pentru 2 sequeluri – „Ghost rider:Spirit of vengeance”, „The Expendables 2”

Producatorii considera ca atunci cand un film are succes, e loc si de o continuare. Uneori au dreptate, alteori regreta alegerea facuta. Dar asta nu inseamna ca nu vor incerca din nou 🙂

Dovada clara o vedem in multimea de filme de tip sequel (continuarea unui film, actiunea petrecandu-se dupa time-line-ul primului film) si prequel (urmareste evenimente care au avut loc anterior primului film din serie) care vor avea premiera la anul.

Zilele acestea au aparut doua trailere noi, ale unor filme de actiune pe care unii dintre voi nu le vor rata.

Ghost Rider: Spirit of vengeance
In Ghost Rider: SPIRIT OF VENGEANCE, Nicolas Cage continua aventurile motociclistului justitiar, Johnny Blaze, care se ascunde de data asta in Europa de Est dar care nu poate evita o confruntare extrem de periculoasa: aceea cu diavolul care a luat chip uman. Filmul, regizat de Mark Neveldine si Brian Taylor, este inspirat din benzile desenate Marvel.

Acum ceva vreme v-am prezentat teaserul, dar trailer este mult mai fierbinte: efectele speciale sunt spectaculoase, cascadoriile mai periculoase iar povestea pare pe cat de fantastica pe atat de bine inchegata:

The Expendables 2
Greii filmelor de actiune au primit si ei un trailer oficial.
Sequelul The Expendables 2, in regia lui Simon West, are pe generic nume precum Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme. Aproape ca mi-e frica sa ii pun intr-o ordine anume sa nu se simte vreunul jignit:))
In prima jumatate a trailerului il vedem pe Bruce Willis care ii vorbeste de sus lui Stallone si ii spune ca l-a lasat in viata doar pentru ca sa stia ca intr-o zi va avea nevoie de el, iar acum a sosit momentul, iar in a doua jumatate sunt insiruiti toti durii, fiecare cu cate o arma in mana. Nu aflam insa prea multe detalii despre actiune:

Posterul filmului l-ati vazut?
Mission Impossible
a ajuns la partea a 4. Care dintre filmele de mai sus credeti ca va avea parte de inca o continuare?

Citește în continuare