Skip to content

30 Seconds to Mars au intrat in Cartea Recordurilor

Formatia americana 30 Seconds to Mars a reusit in cei doi ani de promovare a albumului This is War ceva ce trupe mari ca Metallica, Guns N\’Roses sau Rammstein n-au reusit pana acum, intrand astfel in Cartea Recordurilor.

30 Seconds to Mars au lansat fix acum 2 ani, pe 8 decembrie 2009, albumul This is War, cel de-al treilea material discografic al trupei, dupa 30 Seconds to Mars (2002) si A Beautiful Lie (2005).

 

Pentru promovarea acestuia, ei au inceput in toamna anului 2009 o serie de concerte, care s-au continuat apoi cu turneul Into the Wild.

Aseara, ei au sustinut cel de-al 300-lea concert din aceasta serie, devenind astfel prima trupa care reuseste acest lucru.

Performanta a fost omologata si de reprezentatii Cartii Recordurilor care le-au oferit acestora distinctia in cadrul concertului de aseara de la New York.

Oamenii erau uluiti de faptul ca noi inca ne mai doream sa fim pe drumuri (dupa atata timp), dar sunt convins ca daca oamenii ar fi trait ce-am trait noi in ultimele 24 de luni, si anume descoperirea unor culturi diferite si a oamenilor din intreaga lume, aceasta calatorie unica pe care am trait-o, ne-ar fi inteles., a declarat solistul trupei, Jared Leto.

Nu ne-am bucurat foarte tare cand am aflat ca am depasit recordul, pentru ca eram prea uluiti de veste. Nu ne-am dat seama cand s-a intamplat asta, a continuat acesta.

Se pare ca Jared Leto, Shannon Leto si Tomo Milicevic vor lua in perioada urmatoare o bine-meritata pauza, dar la cum ii stiu eu pe baieti s-ar putea sa auzim de ei mai curand decat ne asteptam.

Eu am apucat sa-i vad live in acest turneu, in cadrul festivalului de la Sziget de acest an si pot spune ca baietii stiu sa faca show.

Urmariti videoclipul piesei Closer to The Edge si o sa intelegeti ce vreau sa spun.

Printre premiile castigate de ei anul acesta se numara si Best Alternative si Best World Stage la Europe Music Awards.

Nu putem decat sa-i felicitam pe baieti pentru performanta obtinuta si sa le uram succes in continuare. Ii asteptam sa revina cu un nou material cat mai curand.

Voi ati apucat sa-i vedeti live in ultimii 2 ani? V-au placut?

Citește în continuare