Skip to content

Cele mai ciudate momente muzicale din filmele anului 2013

Sa vedem cateva dintre cele mai bizare sau haioase momente muzicale din filmele anului 2013. Nu vorbim de soundtrackul filmelor ci de niste secvente in care protagonistii canta o piesa cunoscuta, sau nu, intr-un mod original.

 

Saptamana trecuta am vazut filmul lui Ben Stiller, The Secret life of Walter Mitty, unde era o scena in care Kristen Wiig aparea (in imaginatia lui Walter) si-l incuraja sa se urce intr-un elicopter, cantandu-i celebra piesa a lui David Bowie, Space Oddity. Mi-am adus imediat aminte ca am mai ascultat aceasta piesa, tot intr-un film de anul acesta, intr-o cu totul alta varianta.

Sa vedem cateva scene muzicale mai neobisnuite din filmele anului 2013:

Io e Te

Cea mai emotionanta scena muzicala: Drama lui Bernardo Bertolucci ne spune povestea lui Lorenzo, un adolescent solitar care alege sa se ascunda in pivnita casei, unde petrece o saptamana, si a Oliviei, sora lui vitrega, dependenta de droguri, care intra pe neasteptate impreuna cu problemele ei in viata fratelui.

La un moment dat Olivia incepe sa cante piesa Space Oddity, in limba italiana, si danseaza alaturi de fratele ei:

Spring breakers – cea mai bizara scena muzicala

James Franco canta la pian, alaturi de trei fete inarmate care au capul acoperit de cagule roz. Asta se intampla in cel mai recent film al lui Harmony Korine, Spring breakers, iar piesa pe care o canta la pian este Everytime a lui Britney Spears.

Alien & Britney suna cam asa:

Only God Forgives – Scena de karaoke

O scena obsesiva si intensa care ne-a pus nervii la incercare este cea din cel mai nou film al lui Refn, Only God Forgives, in care il auzim pe fostul politist Chang, supranumit si Angel Of Vengeance(Vithaya Pansringarm), interpretand o piesa thailandeza, la karaoke.


This is the end – Backstreet boys – Everybody (cea mai neasteptata scena muzicala)

In finalul comediei This is the end cand protagonistii cei buni ajung in rai, unde li se pot indeplini toate dorintele, ce credeti ca iti doreste Jay Baruchel?

Cei care au vazut filmul stiu, pentru ceilalti, garantez ca o sa fie o surpriza:

The Wolf of Wall Street – Matthew McConaughey

In comedia neagra a lui Martin Scorsese, Matthew McConaughey apare putin, dar are un rol memorabil. Cei care au vazut filmul stiu ca exista o scena in care acesta mormaie un fel de imn in timp ce se loveste ritmic cu pumnul in piept, timp de vreo 5 minute, antrenandu-l si pe Leonardo (Jordan Belfort)  in joc.

The Kings of summer

Comedia despre adolescenti The Kings of Summer ne spune povestea a trei baieti care fug de acasa si se hotarasc sa-si petreaca vacanta de vara in padure. Filmul este foarte reusit si vi-l recomand cu caldura, si nimic nu cred ca functioneaza mai bine ca modalitate de promovare decat clipul urmator in care baietii tin ritmul batand cu niste bete intr-o teava, iar Biaggio (Moise Arias) danseaza intr-un stil inimitabil.

Voua ce alte momente de acest gen va mai trec prin cap?

Si pentru ca tot vorbim de ciudatenii, ati vazut cum parodiaza Seth Rogen si James Franco piesa lui Kanye West?

Citește în continuare