Skip to content

5 masti de fata pentru un ten pregatit de toamna

Tenul este intocmai ca o panza pentru pictura: daca nu este curat, texturile aplicate nu vor avea efectul scontat. De aceea ingrijirea tenului este esentiala avand in vedere schimbarile de temperatura, poluarea din mediul inconjurator, stresul si alimentatia care au efecte vizibile pe termen lung asupra pielii noastre.

Este esential sa iti adaptezi rutina de ingrijire a tenului odata cu trecerea in noul sezon. Pentru a avea in continuare o piele hidratanta si cu aspect luminos iti recomandam cateva masti eficiente pentru orice tip de ten.

ORIGINS – Original Skin™ Retexturizing Mask With Rose Clay

O masca 2 in 1 care absoarbe impuritatile si exfoliaza delicat pentru a catifela pielea si a-i reda stralucirea. Se recomanda tenului mixt si gras.

Kiehl’s – Limited Edition Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

Formula indeparteaza delicat sebumul, impuritatile si toxinele care incarca porii. Contine Argila Alba Amazoniana obtinuta prin comert echitabil care ajuta la minimizarea porilor si imbunatatirea texturii pielii.

LANCOME – Génifique Light Pearl Eye Mask

Aceste masti pentru ochi actioneaza eficient pentru a reduce liniile fine si cearcanele si pentru a-ti ilumina conturul ochilor. Masca se aplica usor pe pleoapa inferioara, iar dupa 10 minute patch-urile pot fi indepartate.

ESTÉE LAUDER – Advanced Night Repair Huile-Masque  

Aceasta este prima masca de noapte de la Estée Lauder care stimuleaza regenerarea pielii in timpul somnului. Intareste bariera naturala a pielii si o pregateste pentru a lupta cu factorii de mediu agresivi. Masca – ulei are o formula concentrata care hraneste, protejeaza si regenereaza pielea.

LA MER – The Lifting And Firming Mask

O masca cremoasa care contine o combinatie de Miracle Broth™ si un ingredient de fermitate concentrat pentru a oferi rezultate vizibile de improspatare si perfectionare in zona fetei si a gatului.

Citește în continuare