Skip to content

Viola Davis este noua imagine L’Oréal. Povestea actritei in calatoria descoperirii frumusetii

Viola Davis, singura actrița de culoare premiata cu Oscar, Tony si Emmy se alatura ambasadorilor brandului L’Oréal printre care se mai numara si Celine Dion ori Helen Mirren. Actrita o sa apara in campaniile publiciare ale brandului international de frumusete si va promova produse anti-imbratranire, acesta fiind primul parteneriat de acest gen pentru ea.

Ambasadorii L’Oréal intruchipeaza un anumit ideal de frumusete sintetizat in semnatura legendara: „Pentru ca meriti”, campanie inceputa de brand inca din anul 1973. Intr-o declaratie lansata de brand, L’Oréal detaliaza emotia lor de a semna cu Davis in calitate de purtator de cuvant, citand „tenacitatea, autenticitatea si spiritul indraznet” ca doar cateva dintre motivele pentru care au ales-o pe actrita in varsta de 54 de ani. „Ea sustine status quo-ul brandului in toate aspectele vietii, iar motivatia sa de a reusi a fost dovedita de fiecare data”.

„Sper sa transmit ca exista frumusete in fiecare varsta”

In aceasta etapa a vietii sale, Viola Davis se simte mai pregatita ca niciodata sa incurajeze femeile sa isi descopere frumusetea: „Cand eram tanara nu mi s-a spus intotdeauna ca sunt inteligenta, frumoasa sau demna. Niciodata atunci cand ma gandeam la frumusete ori feminitate nu le asociam cu persoana mea. Simt ca mereu trebuie sa fac un pas in timp si sa vindec acel copil. Am muncit enorm pentru a ajunge unde sunt astazi, reusind sa depasesc sentimentele de indoiala, pentru a deveni o femeie care crede cu adevarat ca merita”, a declarat Viola, in cadrul unei conferinte de presa.

„Sper sa transmit ca exista frumusete in fiecare varsta. Tineretea este frumusetea in sensul sau cel mai evident, dar cu varsta si experienta vine increderea si nu exista nimic mai frumos si mai radiant decat asta. Cand ajungeti la o anumita varsta, terenul de joc este nivelat in ceea ce priveste aspectul, iar ceea ce ati ramas in esenta este valoarea dvs. de sine si modul in care ii influentati pe cei din jur. Vreau ca oamenii sa constientizeze ca acesta este singurul lucru care ramane in picioare odata cu trecerea timpului”

Viola Davis este o impatimita a ritualului de ingrijire a tenului

In viata personala, Davis este o fanatica a ritualului de ingrijire a pielii:„Cand vin acasa in fiecare seara, nu ma intereseaza cat de obosita sunt, fac mereu un o baie de aburi. Sotul ma asteapta si impreuna ne punem masti si uleiurile de lavanda in dus, apoi ma spal pe fata, aprind lumina si ma privesc increzatoare in oglinda. Am lucrat singura, pentru a putea transmite mesajul demnitatii si frumusetii care vine din interior. Valoarea noastra nu este legata doar de fizic”.

In topul celor mai influente actrite ale lumii realizat de revista Time, doi ani la rand 2016 si 2017

Viola Davis are toate premiile pentru o performanta actoriceasca pe care le poate primi o actrita, a fost de 3 ori nominalizata la oscar si a castigat in 2017 pentru filmul „Fences” si a lucrat cu multe dintre cele mai importante nume din industrie, atat in cinematografie, cat si in teatru sau televiziune. In Romania e foarte cunoscuta pentru rolul sau din serialul Netflix „how to get away with murder”.

Vine dintr-o familie foarte simpla, cu tata ingrijitor de cai si mama femeie de serviciu, dar ambitia ei si eforturile incredibile ale parintilor au faut ca in 1993 sa termine Julliard, o prestigioasa facultate de arta americana.

E casatorita cu Julius Tennon, actor si producator de teatru si au impreuna un copil.

Citește în continuare