Skip to content

Good for skin.you.all, noua linie de produse de ingrijire care contin cantitatea maxima de ingrediente de origine naturala

Cu rutine de ingrijire cat mai complexe și noi tendințe inovatoare care apar pe piață aproape în fiecare zi, poate fi greu să descifrati care este cel mai potrivit produs pentru problemele cu care se confrunta pielea voastra si mai ales ce ingrediente au fost folosite in respectivele produse. Sephora a lansat de curand colecția #GoodSkincare by #SephoraCollection, propria colectie de produse de ingrijire a tenului cu peste 90% ingrediente de origine naturală si ambalaje eco a caror idee o sustinem. Sephora Collection cuprinde toate produsele de care are nevoie tenul vostru. De la curățare, la hidratare, până la exfoliere și netezire.

Ambalaje eco-sustenabile si 90% ingrediente de origine naturala

Intreaga gama Good for skin.you.all este produsa in Franta si contine acid hialuronic pentru hidratare, acid glicolic pentru exfoliere si uniformizare, peptide pentru efectul lor tonifiant. Cea mai buna parte a aceste colectii sta de fapt in ingredientele sale, acestea fiind in proportie de 90% naturale. Astfel, acidul hialuronic este derivat din grau, acidul glicolic din trestie de zahar, peptidele din alge. Singurul produs care contine 89% ingrediente naturale este masca peel off pentru puncte negre.

Toate ambalajele gamei au fost elaborate in scopul minimizarii impactului asupra mediului. Pentru tuburi si borcane 60% din plasticul traditional pe baza de petrol a  fost inlocuit cu materiale vegetale derivate din deseuri de trestie de zahar. Recipientele au fost fabricate 100% din plastic reciclat, derivat din reciclarea sticlelor de apa. Cernelurile utilizate pentru inscriptionarea cutiilor sunt de origine vegetala.

Crema hidratanta pentru zona ochilor

Aceasta crema  contine 97% ingrediente de origine naturala, restul de 3% asigurand in principal senzorialitatea si buna conservare a produsului. Formulata cu acid hialuronic si cafeina, va hidrateaza pielea si diminueaza aspectul pungilor, cearcanelor si liniilor fine. Textura sa gel-crema intra rapid in piele fara a lasa o pelicula grasa.

Discuri peeling pentru fata

Concepute cu 99% ingrediente naturale, aceste dischete pentru peeling si stralucire contin acid glicolic si peptide naturale pentru a exfolia si netezi pielea cu usurinta. Acesta poate constitui noul pas din rutina voastra pentru un efect de „piele noua”. Imediat curatata de reziduuri si piele moarta, pielea poate deveni mai catielata si mai purificata. Produsul contine si aloe vera naturala, cunoscuta pentru proprietatile sale calmante.

Serum de luminozitate pentru fata

Formulat cu 97% ingrediente de origine naturala, acest serumul contine un cocktail de vitamine C si E si peptide naturale ce ofera tenului luminozitate si tonifiere. Potrivit studiilor facute de Sephora, dupa 28 de zile de utilizare, pielea devine mai  luminoasa, iar ridurile si liniile fine sunt diminuate. Textura sa non-grasa patrunde rapid in piele si constituie o excelenta baza de machiaj.

Citește în continuare