Skip to content

8 sugestii de cadouri pentru Sarbatori, destinate iubitoarelor de make-up

Desi pare poate prea devreme magazinele de profil sunt pregatite deja sa va intampine cu idei si oferte de Sarbatori la capitolul machiaj.

Unii dintre voi stiu deja ce cadouri sa aleaga, altii nu au gasit inca sau au diferite nedumeriri atunci cand vine vorba despre alegerea cadoului perfect pentru cei dragi. Chiar daca este vorba de preferinte diferite, iar voi aveti un buget alocat acestor surprize, va propunem sa pariati cu incredere pe seturile pe care le gasiti deja pe standurile special amenajate ale magazinelor.

Seturile cu produse marca Sephora

Cei de la Sephora au pregatit o varietate de cadouri frumos ambalate care contin produsele marcii.

Printre ele se afla si „Penguin Favourites” care contine un ruj lichid de buze, un demachiant, o agrafa de par, o masca de fata si una de buze, un fard de pleoape, un spumant de baie, un buretel special de corp si o crema de maini. Alte seturi ale marcii sephora contin de asemenea produse de machiaj sau de ingrijire personala.

Laneige ne propune un set de ingrijire a tenului

Setul de sarbatori Laneige ne ofera 3 produse utile mai ales in anotimul rece.

Kitul contine 3 produse: O masca pentru noapte, sub forma de gel, care se absoarbe rapid in piele in timpul somnului, pentru o hidratare intensa, o masca pentru buze care hidrateaza si hraneste,  imbogatita cu Vitamina C si cu antioxidanti, ofera un amestec hranitor din extract de capsuni, zmeura, coacaze si merisor pentru un rasfat al simturilor si o masca pentru ochi care hidrateaza intens si reduce aspectul obosit al acestora.

Mirosuri cu iz de sarbatoare de la Dior

Cei de la Dior au lansat un set couture exclusiv, special pentru Craciun care contine apa de toaleta pentru barbati Fahrenheit si vaporizatorul sau in format de buzunar si un gel de dus de 50 de ml.

Calendarele advent de Sarbatori

Cele mai frumoase kit-uri sunt calendarele advent pe care magazinele de profil le lanseaza. Faptul ca produsele sunt ascunse sub numarul unei zile din luna va face descoperirea cadourilor mai surprinzatoare si mai palpitanta. La aceasta categorie venim cu doua propuneri.

Calendarul de advent Christmas Favorites de la Sephora contine 24 de produse apartinand marcilor exclusive precum: HUDA, TARTE, MILK, LANEIGE.

O editie limitata cu produse in format de calatorie sau full size, de ingrijire a tenului, de baie si corp sau produse indispensabile pentru machiaj. Setul contine: Gloss-ul metalic de buze Shameless HUDA BEAUTY (4 ml), buretel pentru aplicarea machiajului BEAUTY BLENDER, mini stick hidratant pentru fata MILK (6 g), Mini pudra de finisare Born This Way TOO FACED (1,5 g), mini Gimme Brow+, mascara pentru sprancene BENEFIT (1,5 g), masca hidratanta de noapte LANEIGE (15 ml), mini Amazonian Clay 12-hour Fard de obraz TARTE (1,5 g), mini ulei regenerant de macese PAI (10 ml),  Baza de machiaj Pro Filter’ FENTY (4 ml), masca de noapte Panda NPW, lotiune tonica exfolianta PIXI (100 ml), gel dezinfectant pentru maini Glitter Fever MERCI HANDY (30 ml) si multe altele.

Luxury Advent Calendar de la Douglas contine 23 de produse in format de calatorie sau full size dedicate ingrijirii tenului sau pentru machiaj.

Setul contine printre altele o masca esentiala anti-imbatranire Douglas, un produs de umplere a ridurilor Focus (15 ml),  un cub de baie Seathalasso Douglas Home Spa (24 g), un demachiant Douglas (50 ml), o paleta cuu blush si iluminator „My Glow Palette – Face & Cheek Highlighters”.

Mini produse cadou perfecte pentru orice ocazie

In aceasta perioada cei de la Sephora mai vin cu o idee de cadou perfecta de bagat in ghetute pe 6 decembrie si nu numai. Este vorba de produse ce vin in format mini sub denumirea de Cracker. Veti gasi in magazine acest tip de set de la branduri precum Lancome, Yves Saint Laurent, Origins, Glow, Fenty Beauty si altelte.

Set pentru stilizarea sprancenelor

Kit-ul de la Benefit Feathered & Full Brows reuneste tot ceea ce aveti nevoie pentru a obtine sprancene bogate, dar cu aspect natural. Acest set contine: 24 hr brow setter: gel invizibil 24 de ore pentru a seta si fixa sprancenele (format mini 3,5 ml), Gimme Brow +: gel pentru volumul sprancenelor volumizant (dimensiunea clasica 3 g), Precisely, My Brow Pencil: Creion cu mina ultra fina pentru a defini sprancenele (format clasic 0,8 g)su modele pentru stilizarea sprancenelor.

Cadou pentru rasfat de la Rituals

Fericirea este compusa din lucruri marunte, iar produsele de la Rituals transforma rutina cotidiana in momente de pura placere. Setul „The Ritual of Sakura” este perfect pentru familie, prieteni sau pentru a va rasfata pe voi si contine: betisoare parfumate, spuma de dus, scrub pentru corp si crema de corp.

Citește în continuare