Skip to content

Unde sa faceti Kangoo Jumps in Bucuresti

Kangoo Jumps este unul dintre antrenamentele cele mai complexe, dintre cele pe care le poate face un amator pentru a-si imbunatati starea de spirit si sanatatea.

Arde pana la 1000 de calorii intr-o ora, stimuleaza sistemul limfatic si imbunatateste viata sexuala, iar cei care practica acest tip de antrenament afiseaza un zambet larg: miscarile diferite si sariturile combinate cu tot felul de alte exercitii contureaza mai degraba un antrenament distractiv si nu unul riguros.

Kangoo Jumps este un program cardio intens si eficient: in doar 60 de minute puteti arde pana la 1000 de calorii, practicat pe termen mediu-lung va ajuta sa slabiti, iar beneficiile nu se termina aici. Kangoo Jumps este excelent pentru sistemul limfatic si cel cardiovascular, stimuland imunitatea si prevenind osteoporoza (exercitiile nu afecteaza articulatiile). Datorita miscarilor care stimuleaza limfa si solicita muschii pelvini, acest antrenament este benefic si pentru imbunatatirea vietii sexuale.

Echipamentul, instructorul si modul in care executati miscarile sunt esentiale in eficienta antrenamentului

O ora de exercitii pe ghetele rebound, cu 5 minute incalzire la inceput si 5 minute de revenire la inceput ar trebui sa va aduca mai aproape de “targetul’ setat la inceput, insa aveti grija si la alte aspecte.

De exempu, alegerea echipamentului este foarte important: aveti nevoie de sosete care sa absoarba umezeala, trebuie sa purtati bustiera, sa alegeti ghetele in functie de greutatea voastra etc. Va puteti sfatui despre toate acestea cu instructorul vostru care, atentie, si el trebuie sa fie acreditat in predarea acestui antrenament.

Acum, dupa ce am bifat toate beneficiile, dar si “punctele de interes” in ceea ce priveste Kangoo Jumps, iata si unde il puteti practica in Bucuresti.

Coliseum Gym

Adresa: Str. Gheorghe Petrascu, Nr. 2B, Sector 3, Bucuresti
Website:
http://www.coliseumgym.ro

Aflata in sectorul 3, Coliseym Gym are in portofoliu si clase de Kangoo Jumps, sedinte sustinute de instructorul international Cristiana Bratu. La Coliseum puteti opta si pentru alte tipuri de antrenament, de la fitness sau aerobic pana la zumba sau tae-bo step.

Kangoo Club Alina Cretu

Adresa: Bulevardul Pipera Tunari, nr. 49A, Pipera, Bucuresti
Facebook:
https://www.facebook.com/pg/alliecretu/

 Un alt instructor autorizat Kangoo Jumps este si Alina Cretu, cea pe care o gasiti la sala aflata in sectorul 1 din Bucuresti. Aici, clasele sunt mereu distractive, “personalizate” in functie de sarbatorile tematice, inca un motiv in plus sa faceti sport in timp ce va distrati din plin.

Kangoo Club by Miruna Maria

Adresa: https://www.facebook.com/pg/kangooclubmiruna

Miruna Maria Marici este instructor international Kangoo Jumps, organizand in fiecare weekend clase de Kangoo Jumps in aer liber atat timp cat vremea o permite, si apoi, sedinte la una dintre salile fitness la care lucreaza. Miruna ofera si recomandari alimentare, fiind mereu prezenta pe retetele de socializare.

Gema Fitness

Adresa: Bulevardul Iuliu Maniu nr. 8A, Bucuresti
Website: https://gemafitness.ro

 La Gema Fitness, cursurile de Kangoo Jumps sunt sustinute de instructor Alexandra Gavrila pe care o auziti in programul matinal de la Virgin Radio. Pe langa aceste sedinte, clubul mai ofera si clase de Cycling, Kempo pentru copii si adulti, Mma, Zumpa, Pilates, Body Pump etc.

Viva Sport

Adresa: Str. Oltenitei nr. 103, sector 4, Bucuresti
Website: https://vivasportclub.ro/

O sala fitness care ofera o gama larga de antrenamente fizice, printre care si Kangoo Jumps, Viva Sport va asteapta oricand la aceste clase, cu conditia sa sunati in prealabil pentru o programare.

FitClass

Adresa: Strada Rotunda 6A, Sector 3, Titan – Bucuresti
Website: https://fitclass.ro

FitClass mizeaza pe varietatea claselor oferite, asa ca, printre cursurile de Aerobic, se regasesc antrenamente precum BodyTone, HIT, Tabata, A.B.T, Butt Lift, dar si Kangoo Jumps.

Royal Fitness Club

Adresa: Bulevardul Iuliu Maniu nr.78-92, Sector 6, Bucuresti
Website: http://www.royalfitnessclub.ro

Sedintele de Kangoo Jumps de la Royal Fitness Club se tin numai cu programare in prealabil, asa ca nu mai asteptati, ci incercati numaidecat aceasta forma de antrenament. La acelasi club mai puteti opta si pentru clase de XBody sau Fitness, centrul avand si un spa.

StayFitGym

Adresa: Strada Progresului 151-171 (cu centre in Vitan, Pantelimon, Titulescu, Teiul Doamnei)
Website: https://stayfit.ro

StayFitGym are mai multe centre in Bucuresti, asa ca cel mai bine ar fi sa intrati pe site sa vedeti care este cel mai aproape de casa. Pentru clasele de Kangoo Jumps trebuie sa va programati inainte, iar acelasi club ofera si clase de HITT, Fitball, Aerobic Choreography sau Metabolic Training.

Lotus Sport

Adresa: Strada Padesu, nr. 2, sctor 4, Bucuresti
Website: https://www.lotussport.ro

 La Lotus Sport va lucrati corpul si va transformati viata, iar printre primele etape se afla, bineinteles, si antrenamentul cu Kangoo Jumps. Lotus Sport ofera si activitati fitness pentru copii, masaj, servicii de terapii complementare sau de remodelare corporala.

Arena Sports

Adresa: Sectorul, 6, zona Crangasi, Bd. Constructorilor, Str Rusetu nr. 4
Website: https://www.arenasports.ro

Si la Arena Sports aveti posibilitatea de a practica Kangoo Jumps, asa ca intrati pe site si aflati toate detaliile. In plus, clubul mai ofera si sedinte de kinetoterapie sau sauna si tot felul de activitati pentru copii.

Citește în continuare