Skip to content

Cum putem diminua ridurile de pe gat

Imbatranirea faciala este un proces complex care implica toate structurile anatomice ale organismului astfel pielea devine inelastica si subtire, musculatura isi pierde treptat tonusul, intervine degenerarea tesutului adipos si osos, si se creeaza pliurile care apar o data cu trecerea timpului pe chipul vostru. Acestea apar chiar si inaintea varstei de 30 de ani, chiar daca la inceput sunt semne ale expresivitatii de obicei fiind vizibile in jurul fruntii, a ochilor si a gurii. Cu timpul pielea isi pierde si competenta de a retine apa si de a produce lipidele si va necesita refacerea acestor resurse pentru ca aspectul sa se imbunatateasca.

Utilizarea colagenului poate incetinii evolutia pliurilor pielii

Ca orice semne de imbatranire, obiectivul pe termen lung in cazul incetinirii evolutiei ridurilor este cresterea productiei de colagen. Cautati produse care contin retinol si peptide, precum si acid hialuronic, care „plombeaza” si hidrateaza pielea. Hidratarea externa si interna va evita favorizarea aparitiei ridurilor ori accentuarea pliurilor deja existente. Folositi de fiecare data si protectia solara. Cunoasteti deja ca radiatiile ultraviolet accelereaza procesul de imbatranire premadura a pielii asadar este estential sa va protejati pielea cu crème care contin factor de protective UV.

Puteti incerca alternative mai putin invazive

Laserele si radiofrecventa sunt o optiune care actioneaza intr-un mod mai putin violent si au rolul de ajuta pielea gatului sa aiba aspect neted si intinerit. Va recomandam BTL Exilis Elite, un tratament estetic non-invaziv cu rezultate vizibile imediat si de lunga durata, care foloseste frecventa radio si tehnologia cu ultrasunete. O alta alternativa este si mezoterapia fara ace prin care puteti scapa de riduri fara durere si care nu necesita timp de recuperare. Printre avantajele mezoterapiei se numara si efectul de lifting instant, ridurile diminuante, redobandirea tenului stralucitor si reimprospatarea zonei ochilor

Masajul cu obiecte specializate, o noua optiune

Puteti stimula procesul de regenerare celulara la nivel cutanat si prin intermediul masajelor efectuate seara inainte de culcare. Utilizati serumuri anti-aging ce contin o concentratie mare de ingrediente care stimuleaza productia de colagen. O ustensila utila pe care o recomandam sa o aveti la indemana este setul este format dintr-o rola de masaj facial si un instrument Gua Sha pe care il puteti gasi la Farmacia Tei. Ambele isi au radacinile in tehnicile antice chinezesti de relaxare si vindecare, fiind folosite pentru restabilirea sanatatii, echilibrarea energiei si infrumusetarea pielii.

Rola este un instrument de infrumusetare cu beneficii incredibile, stimuland sanatatea pielii, in timp ce ofera relaxare. Imbunatateste circulatia si vitalitatea, ajutand la improspatarea tenului. Rolele de masaj sunt folosite din timpuri stravechi in ritualurile chinezesti de ingrijire. Sustin sistemul limfatic, principalul sistem de detoxifiere al organismului, elibereaza stresul acumulat la nivelul fetei si gatului, si imbunatesc starea de spirit.

Gua Sha este o terapie alternativa ce implica masara pielii pentru a stimula circulatia. Este o tehnica antica chinezeasca de vindecare ce contribuie la imbunatatirea circulatiei si amelioreaza durerea cronica. Poate fi folosita pentru spate, fata, gat, fese, brate si picioare. Instrumentul elimina inflamatiile si tensiunea acumulata, pentru a reduce durerile si a facilita vindecarea.

Citește în continuare

Tendinte. Cum va arata transportul aerian in 2070. Taxiuri zburatoare, semnaturi cardiace in locul pasaportului traditional, bufeturi cu mancare imprimata 3D, vacante pe Luna si din scaunul de acasa cu ajutorul costumelor haptice (care prin atingere iti ofera informatii dintr-o alta epoca).

Compania de transport aerian easyJet a lansat „EasyJet 2070: The Future of Travel Report”, un raport al tendintelor care vor modela calatoriile in viitor. Concluziile specialistilor in previziuni turistice ofera…

Citeste mai mult