Skip to content

Castigator experienta VIP Negutatorul din Venetia Teatrul National din Bucuresti

Urban.ro si-a declarat ca misiune editoriala sa prezinte cat mai multe spectacole si artisti pentru a va convinge sa mergeti la cat mai multe experiente culturale.

Cum  credem ca experientele culturale ne fac oameni mai buni si mai putin incrancenati in propriile vieti, rasplatim lunar cititori care au platit bilete la spectacole de orice tip, prin experiente VIP exclusive care au, evident, legatura tot cu zona spectacolelor.

Pentru luna noiembrie Teatrul National din Bucuresti ne ajuta sa oferim o experienta VIP unei cititoare urban.ro, o experienta care include un tur al culiselor intregului teatru cu povesti din spatele scenei asa cum au fost documentate de ghidul oficial al teatrului Ionut Corpaci, doua bilete VIP la “Negutatorul din Venetia” si o intalnire cu o parte din echipa din distributie.

Prin tragere la sorti dintre cititorii care ne-au trimis biletele lor la spectacole am stabilit castigatoarea in persoana Teodorei Precup.

Zilele viitoare veti putea vedea aici un film al experientei sale in culisele spectacolului “Negutatorul din Venetia”.

Pastrati-va biletele cand mergeti la teatru, filme sau concerte, ele va pot aduce o experienta exclusiva urban.ro la unul dintre concursurile noastre.

Multumim ca ne cititi.

Citește în continuare