Skip to content

Patch-ul – produsul care va scapa de semnele de oboseala

Patch-urile mai sunt denumite si miracolul industriei de frumusete pentru ca inlatura cearcanele, edemul si ridurile de sub ochi. Desi nu au multi ani de cand au fost lansate pe piata, au devenit populare, fiind utilizate in mod regulat pentru ca diminueaza semnificativ urmele pronuntate ale oboselii.

Spre deosebire de cremele de ochi care ofera ochilor o senzatie “pufoasa”, mastile sau patch-urile difera prin seruri concentrate, sunt pline de ingrediente care ajuta zona din jurul ochilor sa mascheze petele mai intunecate. Minunea se intampla cu ajutorul retinolului si acidului hialuronic, ceramidele oferind pielii un aspect luminos, de prospetime.

Cum se utilizeaza patch-urile pentru a obtine rezultate optime

Curatati pielea. Astfel componentele active vor patrunde fara impedimente in straturile profunde ale pielii, iar benzile se vor fixa mai bine.

Pentru intensificarea efectului efectuati un masaj usor inainte de aplicare.

Aplicati patch-ul sub pleoapa inferioara la distanta de 2 mm de gene. Tineti benzile pe piele in jur de 15 minute. Unele se fixeaza bine de ten si le puteti folosi si in miscare, insa majoritatea sunt alunecoase. 

Folositi patch-urile de 1-2 ori pe saptamana. Ele au efect cumulativ. S-ar putea sa nu va incante efectul dupa o singura aplicare, rezultatul se va vedea numai dupa folosirea regulata a lor.

Nu ignorati utilizarea altor produse. Continutul patch-ului la nivel de ingrediente nu anuleaza serul, crema, masajul si alte produse care amelioreaza simptomele oboselii de sub ochi – toate acestea intensifica actiunea reciproca.

Nu spalati resturile de gel. Dupa indepartarea plasturile cu hidrogel, masati restul de gel in piele cu miscari usoare pana la absorbtie completa, apoi aplicati machiajul.

Ce ingrediente benefice contin patch-urile

Patch-urile sunt secretele vedetelor atunci cand vine vorba de mascarea oboselii si vin sub forma unor plasturi din hidrogel cu aderenta pe piele, confortabili in utilizare.

In functie de necesitati puteti cumpara pachete pentru o singura utilizare, sau pachete mari, insa trebuie sa tineti cont ca majoritatea produselor sunt de unica folosinta.

La nivelul ingredientelor, colagenul si elastina stimuleaza procesele de microcirculare, regenerare la nivel de celule a epiteliului si intinerire a pielii.

Patch-urile cu hidrogel

 Flashpatch Rejuvenating Eye Gels de la Patchology : aceasta masca gelatinoasa contine o multime de substante nutritive din placenta sa extracte de plante si perfect hidrateaza, hraneste si netezeste pielea.

Patch-urile hidratante 

Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask, de la Estee Lauder: Includ in compozitie solutii complexe de vitamine si minerale.

Pach-uri cu efect de netezire

 Dermask Spot Jet Cheek & Eye Lift, de la DR. JartAjuta atenuearea ridurilor si liniilor fine prezente in zona ochilor si a obrajilor, pentru un aspect mai neted si mai ferm al tenului.

Citește în continuare