Skip to content

Beauty 2.0. Opté, gadgetul care va scapa de pistrui sau alte pete pigmentare ale pielii

P&G Ventures, o divizie a Procter & Gamble, a lansat un dispozitiv de piele digital Opté ™ Precision Skincare System, dezvaluit la CES 2019, iar anul acesta a revenit la expozitia de tehnologie din Las Vegas pentru o relansare care a introdus actualizari. Opté este un instrument care va scaneaza pielea pentru a detecta, acoperi si trata imperfeciunile, aplicand un corector si un ser.

Opté foloseste o imprimanta termala care utilizeaza ser pentru a face petele invizibile instantaneu

Dispozitivul este o imprimanta care poate acoperi cu ajutorul serului hiperpigmentarea, pistruii sau orice tip de pete apar pe tenul vostru. Opté scaneaza pielea cu o camera digitala HD imbunatatita, care surprinde 200 de cadre pe secunda si analizeaza instantaneu fiecare imagine folosind un algoritm propriu pentru a detecta imperfectiunile nuantei pielii care nu sunt vizibile ochiului uman.

Printre actualizarile aduse acestui dispozitiv se regaseste faptul ca poate prelucra imaginile pielii cu 30% mai rapid, interfata a fost imbunatatita si modernizata fiind portabila, pentru a asigura o experienta mai buna a utilizatorului.

Dispozitivul foloseste cu 95% mai putin produs decat atunci cand il folositi ca atare in rutina voastra zilnica si are rezultate pe 99% din petele scanate. Chiar daca imperfectiunile sunt pulverizate cu un ser care reuseste sa le acopere, iar pe unele din ele sa le vindece in timp, la sfarsitul zilei culoarea care camufleaza petele va fi indepartata in momentul demachierii. Serul va fi spre vanzare sub forma unor cartuse in trei optiuni de nuante: deschis, mediu si inchis, la pretul de 100 de dolari, iar dispozitivul se va gasi la pretul de 600 de dolari.

Citește în continuare