Skip to content

Crema extrasa din jeleu de trandafiri, paleta de farduri pe care o personalizezi in culorile preferate. Ce noutati au intrat in magazinele de specialitate

Crema-caviar sau tonerul cu trandafiri infuzati sunt produsele care surprind piata cosmeticelor. Prima luna a acestui an a insemnat startul unui nou sezon si lansarea unor produse inovatoare in materie de makeup si ingrijire a tenului din partea brandurilor deja cunoscute.

Crema-caviar care stimuleaza regenerarea pielii

Tehnologia si evolutia ingredientelor si-a pus amprenta pe cel mai nou produs din gama Dior, Prestige Le Micro-Caviar De Rose.

Echipa Dior Science a studiat trandafirul de Granville timp de 15 ani pentru a extrage beneficiile nutritive ale fructului oferit de aceasta floare. Doar un trandafir din 250 produce fructul din care se pot extrage micro-nutrientii existenti in formula acestei creme, care poate fi aplicata pe ten, gat si decolteu si care actioneaza ca un elixir reparator. Fructele sunt recoltate o data pe an, fiind selectate doar cele mai coapte si mai bogate in molecule. Aceste fructe prezinta cea mai mare concentratie de fito-nutrienti, minerale, oligoelemente, acid aspartic (care stimuleaza colagenul), vitamine antioxidante B3, B5 si E, omega 3, 6 si 9, necesare pentru tenul obosit sau deshidratat. Pentru a nu pierde din beneficiile regasite in fructul trandafirului, cei de la Dior au apelat la o noua tehnologie, denumita Thermo-Extraction, capabila sa extraga toti micro-nutrientii, fara a folosi solvent chimici. Printr-un process de crestere lenta a temperaturii s-a dizolvat progresiv structura rigida a fructului, iar produsul a fost transformat intr-un jeleu de trandafir ambalat sub forma unor microperle fondante.

 

Pensule cu densitate mai mica, care ofera o acoperire mai naturala

Noile pensule lansate de Sephora sunt destinate ochilor si puse spre vanzare in editie limitata la pretul de 192 lei, care include si un portfard din piele creat special pentru depozitarea acestora. Accesoriile sunt create din par sintetic, lucrate cu atentie in cadrul unui laborator pentru a imita densitatea celor naturale. Acest lucru va asigura distribuirea uniforma a produsului si va oferi tenului un finish natural.

Pentru a achizitiona pensula ideala trebuie sa tineti cont de trei elemente: greutatea acesteia, lungimea si parul folosit (sintetic sau natural). Setul contine pensule de estompare a fardurilor, pentru aplicarea fardului la baza genelor, o pensula plata cu ajutorul careia veti putea aplica produsul pe intreaga pleoapa si una de sprancene. De asemenea, puteti puteti utiliza pensulele in scop multiplu; cea stufoasa poate fi destinata si aplicarii fardului de obraz sau a unui iluminator, iar un detaliu de care puteti tine cont este faptul ca pensulele sintetice pot fi folosite si la texturile cremoase de tip fond de ten, anticearcan sau ruj.

Anticearcan imbogatit cu acid hialuronic si ceai verde care hidrateaza zona sensibila de sub ochi

Cu un finisaj radiant, anticearcanul de la Becca are o formula anti-agneica, infuzata cu acid hialuronic, ceea ce il transforma intr-un tratament hidratant pentru zona ochilor. Produsul are o acoperire mica spre medie, ceea ce va face sa nu se stranga in zonele cu riduri de expresie din jurul ochilor. Nu aveti nevoie de o pensula pentru a-l aplica, intrucat in varf are un buretel cu ajutorul caruia puteti aplica si estompa anticearcanul pe intreaga suprafata, sistemul fiind asemanator anticearcanului instant anti-age eraser de la Maybelline. Pe langa acidul hialuronic, formula produsului are si ceai verde, bogat in antioxidanti si are efect de diminuare sau inlaturare a liniilor fine, petelor pigmentare si afectiunilor cauzate de expunerea excesiva la soare. Poate fi aplicat si pe petele sau imperfectiunile tenului, fara a mai folosi fond de ten, pentru a obtine un machiaj natural de zi.

Farduri de pleoape cu un sistem de prindere inovator care va permite sa pastrati formatul compact

Brandul Fenty Beauty a venit cu un nou sistem pentru realizarea unei palete personalizate de farduri de pleoape. Fiecare paleta de dimensiunea unui buzunar are un sistem de prindere prin care se poate atasa o alta paleta (de unde si numele produsului Mix & Match) care va permite sa pastrati formatul compact si sa il puteti strecura cu usurinta in portfard. Carcasa nu este magnetizata, prinderea este in stilul jucariilor Lego. Paletele de dimensiuni mici sunt puse la vanzare la pretul de 120 de lei in 8 variante de culori, a cate 6 nuante, si va permit sa puteti achizitiona exclusiv fardurile pe care le utilizati cel mai des pentru a realiza machiaj de zi sau de seara. Aceasta varianta de mini-palete mai poate fi regasita la branduri precum MAC Cosmetics, Anastasia Beverly Hills sau Huda Beauty.

Toner pentru curatarea tenului cu trandafiri infuzati care ajuta la eliminarea poluarii si reziduurilor

Rose Deep Hydration Facial Toner este o lotiune hidratanta a carei formula contine extract de fructe de trandafir marocan, cunoscut pentru proprietatile sale de tonifiere a tenului, apa de trandafiri care ajuta la calmarea tenului, ulei de flori de trandafir – hraneste pielea, extract de frunze de Angelica, cunoscut pentru ca ajuta la retinerea umiditatii si acid hialuronic, pentru a spori supletea pielii. Acest elixir are propietati antibacteriene si anti-oxidante, hidrateaza, calmeaza tenul si minimizeaza porii.

Imediat dupa curatarea tenului este important sa il tonifiati. Tonerul inchide porii si va echilibra ph-ul tenului, astfel produsele de machiate aplicate ulterior pe piele se vor “aseza” asa cum va doriti piele. Incercati sa optati pentru un toner fara alcool. Este important sa aveti in vedere ce tip de ten aveti de la bun inceput pentru a alege produsele potrivite voua. Pasul urmator va fi cel de hidratare prin intermediul aplicarii unei creme.

Citește în continuare