Skip to content

Cunosti un producator mic de produse alimentare, anunta-l ca poate participa la Roditor Food Market

Roditor Food Market va fi scena de prezentare si intalnire al noilor antreprenori din zona agroalimentara si se va desfasura primavara aceasta la Bucuresti. Este dedicat afacerilor cu produse naturale si artizanale, de la bere si vin, la lactate si legume sau de la dulceturi fine si produse de panificatie delicioase, la produse vegane si raw vegane.

Roditor Food Market este gandit ca un spatiu de interactiune si de cunoastere a producatorilor noi din domeniul gastronomic, aparut din dorinta de a aduna intr-un singur loc afacerile romanesti cu produse de calitate, care doresc sa creasca responsabil.

Roditor Food Market va fi lansat in weekendul 23-24 mai 2020 in centrul Bucurestiului, iar a doua editie se va desfasura pe 10 si 11 octombrie, si va fi prezent in cladiri de birouri pe parcursul intregului an.

Noul targ este dedicat noului val de producatori romani, celor care fac agricultura contemporana si au planuri de viitor pentru acest domeniu in Romania. Producatorii/antreprenorii se pot inscrie la categoriile: vin, bere artizanala, cafea, cereale si produse derivate care nu sunt fainoase, produse conservate, produse procesate din carne, lactate si produse derivate, legume, produse de panificatie, van cu mancare si/sau bauturi (maxim 5 locuri disponibile), produse vegane si raw vegane, dulciuri si patiserie, miere si produse derivate, fructe, plante in ghiveci, ustensile si accesorii pentru bucatarie produse sau cu design local.

Inscrierile au loc pana pe 20 februarie 2020 si se pot realiza completand formularul pe care-l gasiti aici.

Daca piata de producatori locali se va dezvolta mai mult, am putea avea si noi o Borough Market,  una dintre cele mai faimoase si mai vechi piete din Londra.

Cu o vechime de peste 1000 de ani, amplasata in zona Southwark, Borough Market este renumita pentru gama vasta de alimente preparate artizanal si pentru produsele proaspete si organice. A fost mereu unul dintre cele mai bune exemple din lume nu doar de produse de calitate ci si un model de cultura si de crestere a economiei sustenabile.

Turistii care viziteaza capitala Marii Britanii pot pune pe lista de obiective si o plimbare prin Borough Market, acolo unde au fost filmate cateva scene pentru „Jurnalul lui Bridget Jones”(2001), „Jocuri, poturi si focuri de arma”(1998), „Harry Potter si prizonierul din Azkaban”(2004) si filmul fantastic „The Imaginarium of Doctor Parnassus”(2009).

Citește în continuare