Skip to content

Echipa filmului Urma a lansat un videoclip pentru unul dintre cele mai cunoscute cantece ale trupei Urma: A Place for Me

Echipa filmului „Urma”, in regia lui Dorian Boguta, si formatia Urma lanseaza un videoclip pentru una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei de rock alternativ: „A Place for Me”, de pe albumul „Trend Off” din 2007. „Urma” intra in cinematografele din toata tara pe 6 martie, distribuit de Transilvania Film. Videoclipul poate fi vizionat aici:

Fanii formatiei si cinefilii vor avea parte de un eveniment special URMA – trupa si filmul, pe 13 martie, la CinemaPRO din Bucuresti.

Seara va incepe cu un concert al trupei, urmat de proiectia debutului in lungmetraj al lui Dorian Boguta, in prezenta echipei. Detalii, in curând pe pagina de Facebook a filmului.

Protagonistul clipului este chiar vocalistul trupei Urma, Mani Gutau. Filmarile au avut loc intr-unul dintre locurile care apar in film: Lacul Vidraru. Secventele filmate de directorul de imagine Barbu Balasoiu se intercaleaza cu scene din Urma si redau atmosfera de cautare si nesiguranta din film.

Un policier cu accente de thriller, „Urma” e o poveste plina de suspans despre secretele pe care le ascund cei de lânga noi.

Totul porneste de la disparitia unui pianist celebru. Politistul care preia cazul afla treptat despre destinul zbuciumat al artistului, relatiile sale bizare si deciziile care au declansat un vârtej de evenimente surprinzatoare. Dupa moartea parintilor sai, devenise obsedat de fericirea surorii sale, dincolo de limitele iubirii fraterne.

Filmul ii are in distributie pe Teodor Corban, Marin Grigore, Irina Radulescu, Dragos Bucur, Madalina Ghenea, Lucian Ifrim, Liviu Pintileasa, István Téglás.

Melodia „A Place for Me” a fost alegerea regizorului Dorian Boguta pentru coloana sonora.

„Teoretic, filmul Urma nu e despre muzica Urma. Practic, muzica Urma e in filmul Urma. Undeva, intre teoretic si practic, filmul si muzica Urma merg pe acelasi drum, aflat in afara timpului. De la o inima la alta. Sper ca aceasta minunata poveste, semnata de o echipa si mai faina, sa primeasca atentia cuvenita, merita”, spune solistul Mani Gutau.

Fondata in primavara anului 2003 la Cluj, Urma a imbogatit scena rockului alternativ românesc cu patru albume de studio: Nomad Rhymes (2003), Anger as a Gift (2005), Trend Off (2007), Lost End Found (2013) si cu aparitii live in România, Ungaria, Franta, Germania, Elvetia si Marea Britanie. Urmatorul album, inima!ism, va aparea in aceasta primavara.

Filmul „Urma” a avut premiera mondiala la Festivalul International de Film de la Namur si a fost selectat in competitia Spectrum la Cottbus. Scenariul este semnat de Dorian Boguta si Loredana Novak, imaginea a fost realizata de Barbu Balasoiu (Sieranevada), iar montajul ii apartine lui Tudor Popescu. Urma este produs de Hai Hui Entertainment, in co-productie cu Mandragora, Actoriedefilm si Point Film.

Citește în continuare