Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Catalin Babliuc

Pentru aceasta duminica dimineata, avem un play list motivational de la unul dintre actorii noii generatii care, in alte vremuri, a cantat intr-o trupa de rock “heavy”: Catalin Babliuc.

Astazi il puteti vedea in “Zadarnicele chinuri al dragostei”, in transmisia online a Teatrului Bulandra de la ora 19.00.

Cand se termina carantina il gasiti la Bulandra in “Richard 3”, “Omul cel bun din Seciuian”, “Carousel” – toate in regia lui Andrei serban, dar si la Odeon in Soldatul de ciocolata sau la Comedie in “Cum sa distrugi o piesa”.

L-ati vazut in serialul “Ai Nostri”, unde facea un cuplu simpatic si foarte amuzant cu Costel Bojog, dar si in Las Fierbinti. Are in portofoliu cateva roluri in productiile straine realizate la noi, gratie abilitatii sale speciale de a imita multe accente.

Dincolo de actorie, Catalin Babliuc e una dintre vocile puternice din online, dar nici macar nu-i trece prin cap sa se numeasca influencer. Probabil ca nici nu se considera o voce cu influenta, dar isi spune cu mult umor parerile, arata caractere si obisnuinte gresite ale celor din jur. Il puteti citi aici.

Iata playlistul motivational propus de Catalin Babliuc.

Incubus – Our love 

Twenty One Pilots – My Blood

P.O.D. – Strenght of my life 

Post Malone – Stay 

Enter Shikari – Live outside

Citește în continuare