Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Alexandru Ion

Playlistul motivational din acest inceput de zi este oferit de actorul Alexandru Ion.

Alexandru Ion e in atentia publicului larg in acest moment gratie rolului “Alin” din serialul Sacrificiul.

Pentru cei apropiati lumii teatrului, Alexandru – impreuna cu regizoarea Andreea Bortun – e inima Ideo Ideis, testivalul de teatru pentru liceeni care a schimbat vietile multor adolescenti, dar si a unei comunitati.

Creat in Alexandria, un loc in care nu exista nici teatru, nici cinematograf, festivalul reuneste in fiecare vara adolescenti din zeci de licee din tara cu actori mari de teatru sau film. Cand au creat festivalul, Alexandru avea 18 ani, iar Andreea 15, intre timp ambii au terminat UNATC si au cariere in teatru.

Dincolo de Ideo Ideis, pe Alexandru Ion l-ati putut vedea in “Ingeri in America”, un spectacol de la Teatrul Metropolis cu minunata trupa de actori scolita de regizorul Victor Ioan Frunza,  trupa din care a facut parte pentru 5 ani. L-ati mai putut vedea in “Furtuna” la Centrul Cultural Nicolae Balcescu, sau la Teatrul Excelsior in „The History Boys”.

La TV l-ati mai putut vedea in „Atletico Textila”, iar in cinematografe in „Portretul luptatorului la tinerete”, in regia lui Constantin Popescu.

A fost unul dintre actorii selecționati la Sarajevo Talent Campus 2013, in cadrul Festivalului International de Film de la Sarajevo.  

Iata playlistul pe care ni-l propune pentru a ne schimba putin dispozitia din aceste zile tensionate.

Gigi D’Alessio – Annarè

LP – Lost On You

Hozier – Take Me To Church

Sia – Chandelier

James Brown & Luciano Pavarotti – It’s a Man’s World in live

Citește în continuare