Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Aida Economu

Pentru playlistul motivational din aceasta seara avem drept propunere o actrita care are toate sansele sa fie alegerea principala cand e vorba de comedii romantice facute in Romania: Aida Economu.

Aida e in atentia publicului larg ca urmare a rolului pe care il are in serialul „Profu’ ” de la ProTv, unde este frumoasa profesoara Ana Casian care il are partener pe personajul interpretat de Andi Vasluianu.

Pana la acest serial ea a fost insa naiva Alinuta din serialul “Triplu sec”, intr-o transformare de nerecunoscut: uratica, ochelari, gesturi smucite si incurcaturi multe.  

In cinematografe ati vazut-o in “Minte-ma frumos”, „Eu cand vreau sa fluier, fluier“, iar in curand – probabil in toamna cand se vor redeschide cinematografele – o veti putea vedea in filmul “5 Minute” (regizat de Dan Chisu).

La TV a mai jucat in „Umbre” si “Ai Nostri”.

Ca fapt divers, Aidei Economu ii plac Jeanne Moreau, Valeria Bruni Tedeschi, Toni Servillio si e inspirata de actrita Gina Patrichi, la a carei carte – “Clipe de viata”- revine des.

Asa se face ca playlistul pe care ni-l propune pentru schimbarea atmosferei intr-o zi cu multe stiri grele e diferit de orice ati ascultat pana acum in aceasta sectiune.

Yukihiro Takahashi-Volare

Ornella Vanoni-La Voglia La Pazzia 

Rodion Hodovanschi-Mână cârmaci

Aura Urziceanu – Fii omul meu

Flight of the conchords – Foux du fa fa

Citește în continuare