Skip to content

20 de restaurante de unde poti comanda acasa. #sprijinaMicileAfaceri

Daca vreti sa-i sprijiniti pe cei alaturi de care ati petrecut multe momente frumoase, in restaurantele in care ati mancat cine minunate, in care v-ati aniversat sarbatorile importante, acum e momentul sa actionati.

Daca vreti sa aflati cum puteti sprijini segmentul horeca puteti citi mai multe detalii pe o plaforma nou creata in acest scop: https://foodonourtables.com/ .

Daca in week end alegeti sa iesi putin din tiparele mancarii pregatite acasa si sa va faceti carantina mai usoara, cu un aer putin festiv, iata 20 de locuri din care puteti comanda mancare – in conditii safe – in Bucuresti

“Papila” ofera supe si sandvisuri gourmet, colaborand in mare parte cu producatori romani

Restaurantul din Strada Sfintilor nr. 6 a fost infiintat in 2018, iar pentru aceasta perioada a facut unele schimbari. Puteti comanda preparatele Papila prin Uber Eats si prin comenzi pickup.

Meniul “Ciorba la 2 L” poate fi livrat la usa cu ridicare personala. Pachetul se poate lasa in fata usii. Mai multe detalii puteti obtine sunand la numarul de telefon 0753087799 sau pe pagina de Facebook Papila.

“Bacania Veche” mizeaza pe mancare sanatoasa, fara coloranti, amelioratori si E-uri

Bacania Veche s-a deschis in 2010 cu un sediu in Strada Barbu Vacarescu, iar din 2013 mai are un bistro in Upground, Fabrica de Glucoza. Bacania ofera atat mancare gatita, cat si o gama larga de dulciuri, compoturi, siropuri, zacusca, mirodenii, ulei de masline, vinuri, bere artizanala, branzeturi, pastrama, carnati sau delicatese din peste. Peste 80% dintre produse sunt romanesti, iar pe site exista si un magazin online, cu livrare in toata tara pentru alimentele neperisabile.

Din 16 martie 2020, Bacania Veche livreaza mancare gatita acasa. Comenzile se fac doar telefonic, la numarul 0741221123 (Marius), intre orele 08:00 si 12:00 pentru zonele de livrare la nord de Universitate (Romana, Victoriei, 1 Mai, Baneasa, Pipera) sau pana la ora 15:00 (in limita preparatelor ramase) pentru livrari in Tunari, Otopeni, Corbeanca, Balotesti, Tamasi.

Costurile livrarii sunt: pentru comenzi + 200 lei – livrare gratuita, comenzi intre 100 si 200 lei – livrare 10 lei, comenzi sub 100 lei – livrare 15 lei.

Plata se face exclusiv online, in contul RO10BACX0000000732448010, deschis pentru BACANIA VECHE. Mai multe detalii puteti gasi pe pagina lor de Facebook.

Nicolai Tand prepara retetele copilariei preluate din bunici

Preparatele din meniul restaurantului indrumat de Chef Nicolai Tand si-au pastrat gustul mancarurilor romanesti, gustul copilariei si al meselor in familie, avand in plus o savoare aparte. Gogosi de casa, orez cu lapte si dulceata, zama de pui cu taitei de casa, ciorba de fasole cu afumatura si paine de malai, porcheta la rotisor cu cartofi copti in coaja  sau sandwich cu pastrama de vita sunt cateva din preparatele cu preturile intre 9 si 32 ron, care se regasesc in meniul disponibil pe Uber Eats, de unde va puteti comanda si achita online produsele dorite. Carnea de porc si carnatii sunt aduse saptamanal de la o macelarie din Maramures, iar muraturile servite sunt puse chiar de Nicolai Tand.

“Burger Van Bistro” livreaza la domiciliu prin Uber Eats si va derula o serie de oferte pana la sfarsitul saptamanii

Burger Van Bistro este varianta stationara si mai dezvoltata a Burger Van. Un loc mic si cochet, meniul acestui bistro este unul variat, orientat in special spre steakhouse-ul american, cu coaste, sandvisuri, porc si kimchi. In prepararea burgerilor nu se foloseste niciodata carne congelata, iar metoda “smashed burger” asigura o crusta savuroasa.

In aceasta perioada, cei de la Burger Van Bistro livreaza prin Uber Eats, venind totodata si cu o serie de optiuni noi: comenzile telefonice cu pickup au 10% discount, toate comenzile Uber Eats au incluse un servetel dezinfectant, meniuri pentru 1 zi sau 3 zile, meniuri ready to cook sau optiunea “save for later” cu doua vouchere de 100 si 250 Ron pe care le puteti folosi la oricare din locatiile Burger Van Bistro. Voucherele de 250 Ron primesc si un discount pe viata de 10%.

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina de Facebook Burger Van Bistro sau la telefon 0720.287.437.

De la “Rio Juice” puteti comanda smoothie-uri, sucuri, cafea si boluri cu gustari sanatoase

Rio Juice are sediul pe Intrarea Aviator Teodor Iliescu nr. 2, iar acum sunt disponibile numai comenzile pickup si livrarile la domiciliu prin Takeaway si Uber Eats.

“Gustul Braziliei” se simte cu ingrediente 100% naturale, super alimente si delicioase, iar meniul este unul ofertant si imbietor, de la terciurile cu mere, scortisoara, mango sau cocos pana la iaurtul cu mango si afine sau gustarile cu legume.

Un alt detaliu important este acela ca Rio Juice a eliminat plasticul din ambalaje. Mai multe detalii puteti gasi pe pagina de Facebook Rio Juice.

 “Ciorbarie” propune mai multe variante de supe, borsuri si ciorbe, dar si pateuri, zacusca de casa, sandvisuri, paine integrala si deserturi

Fondat in 2016, acest brand romanesc nu foloseste in preparare aditivi sau conservanti, ci doar ingrediente naturale. Acum, Ciorbarie functioneaza numai in sistem de livrare la domiciliu prin Glovo (fara comanda minima), pickup si takeaway din magazine.

In perioada urmatoare va exista si o modalitate de livrare proprie si discounturi pentru comenzi mai mari. Pentru comenzile de minimum 10 l ciorba, se ofera livrare proprie. Puteti comanda zilnic, intre 12:00-20:00 , mai multe detalii la 0772039002 sau pe pagina lor de Facebook.

“Sara Green”, primul fast food vegan si raw vegan din Romania, ofera preparate variate si sanatoase

Sara Green are doua sedii, in Aviatiei si Victoriei, iar pentru aceasta perioada, acestia au disponibila si varianta livrarii la domiciliu prin Uber Eats. De la finalul acestei saptamani, Sara Green va pregati pachete speciale pentru livrari la domiciliu in regim propriu.  

Meniul zilei nu va mai fi disponibil, insa puteti comanda supa zilei si cele mai apreciate produse, de la burgeri si paste pana la dulciuri raw vegane. Daca aveti alergii alimentare sau cerinte speciale, trebuie sa anuntati direct restaurantul inainte de plasarea comenzii.

Pentru a comanda trebuie sa accesati linkul Uber Eats aferent zonei in care va aflati: Piata Victoriei, Zona Aviatiei sau Zona Aurel Vlaicu. Mai multe informatii puteti gasi pe pagina de Facebook Sara Green.  

Sector Gurmand pregatesc un pranz diferit in fiecare zi, iar mancarea este, fara exceptie, pregatita de la zero – inclusiv painea si sosurile.

Bucatarii combina idei, preparate si ingrediente si cauta mereu gusturi noi, inspirate din bucatariile din toata lumea: supa de cartofi dulci sau de dovlecei, panini cu prosciutto, mozzarela si dulceata de ceapa, porc cu sos de rozmarin si cartofi sau un desert delicios, o pavlova sau o felie de tort de ciocolata si cafea. Meniul zilnic poate fi accesat pe www.sectorgurmand.ro.

Preturile variaza intre 12 lei o supa sau un desert si 22 lei o salata de avocado cu muguri de pin si fasole faro sau o portie de paste integrale cu pesto rosu si migdale.

Se poate comanda rapid: online (pe site sau la [email protected]) si telefonic (0733 722 126 si 0745 100 102) de luni pana vineri, intre 9:00 si 15:00, iar produsele sunt livrate in conditii de siguranta. La rugamintea clientului, pot face livrari fara a intra in contact direct, lasand produsele la usa, dar doar pentru platile efectuate online, prin autentificare pe site. Clientii pot plati cu card, online sau la POS si cash la momentul livrarii.

Poesia este un restaurant specializat in bucatarie italiana

Printre retetele vedeta gurmanzii pot alege dintr-o varietate de optiuni imbietoare de fine dining: tartar de somon cu chives si branza de capra; ficat de gasca pe pat de mere caramelizate, prune, sos de Cognac si portocale; un platou autentic antipasti salami Toscana, scoici Saint Jacques cu ciuperci de padure, apio si sos Prosecco sau faimosul risotto cu creveti.

Preturile sunt in concordanta cu restaurantele de top din Bucuresti, interpretarea creativa a felurilor italiene si a calitatii ingredientelor.

Astfel, o supa de peste cu midii, calamari, creveti, ton si somon costa 59 lei, o salata vegana – 42 lei, iar o portie de piept de curcan la cuptor cu fontina si ciuperci de padure – 58 lei.

In aceasta perioada se poate comanda orice din meniul de pe www.poesia.ro, telefonic la 0744 502 000, in intervalul orar 12:00 – 22:00. Au 20% discount la ridicare din Bulevardul Aviatorilor 76, cat si la livrare.

Unison – Plant Based Food este situat in zona centrala a Capitalei si propune un meniu sanatos si colorat, inspirat de numeroase preparate internationale, la care bucatarii vegani adauga si tusa lor originala.

Gurmanzii pot alege dintre sortimente de pizza vegane, burgeri, supe sau felii de tort delicioase, cat si batoane energizante si smoothie-uri gustoase. Varietatea de mancaruri vegane poate fi consultata pe https://unison.today/

Preturile sunt cuprinse intre 42 lei – un burger, 28 lei o lipie libaneza cu legume, pana la o felie de tort aromana care costa 19 lei.

Produsele se pot comanda de luni pana vineri prin aplicatiile UberEats, Glovo, foodpanda si takeaway.com sau printr-un telefon la 0799 312 828.

In perioada 14 martie – 14 aprilie Raw Bakery ofera 10% reducere si transport gratuit pentru orice tort achizitionat

Cu preturi cuprinse intre 14-120 de ron restaurantul Raw Bakery este un restaurant vegetarian si raw-vegan unde gasesti atat preparate si ingrediente predominant raw-vegane si superfoods, specialitati din gustari, creme, pate-uri, deserturi toate super delicioase.

Raw Bakery pune la dispozitie livrare care se poate realiza in aceeasi zi in care se efectueaza comanda, in limita a 3 km. Distantele mai mari, necesita programare telefonica, in prealabil. Taxele de livrare se gasesc aici, iar restaurantul poate fi contactat la numarul de telefon 0726.731.188. De asemenea, comenzile pot fi plasate si cu ajutorul aplicatiei Takeaway.

FROG prepara retete de pretutindeni, testate si adaptate, din ingrediente naturale si gustoase, unde totul se face de la zero, cat si un meniu de 3 zile livrat in conditii sigure.

Restaurantul ofera o gama larga de mancaruri: supe si salate variate, quiche cu feta si ardei copt sau somon cu cartof dulce, pana la pavlova cu crema de vanilie si fructe de padure, budinca de orez cu bucati de portocale confiate sau biscuiti cu parmezan si chimen.

Gurmanzii pot alege meniul variat pentru cele 3 zile, care este publicat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/FROGfoodmore cu doua zile inainte de livrare. Un meniu intreg costa 560 lei, iar jumatate de meniu – 280 lei si se poate comanda printr-un SMS la 0723346140 sau printr-un e-mail la [email protected].

Pasta -10 tipuri diferite de paste de la clasicele spaghetti si tagliatele pana la pastele napolitane, late, numite paccheri

Pasta Restaurant serveste preparate pe baza de paste, de toate lungimile, formele si din grane diverse, inclusiv paste fara gluten. In meniu veti putea opta ca preparatul ales sa fie facut cu paste proaspete, paste integrale sau clasicele paste uscate.

Restaurantul livreaza la domiciliu produsele din meniul online care poate fi accesat pe site-ul restaurantului www.pastarestaurant.ro, dar si telefonic la numarul 0760.147.013. Comenzile pot fi plasate in intervalul orar 12.00-23.00 si pot fi achitate online cu cardul.

Retetele sunt stabilite de bucatari italieni, iar preturile sunt intre 20 si 50 de ron. Despre recomandarile echipei Urban cu privire la specialitatile restaurantului puteti citi aici.

Atelierul de Tarte cu retete care sunt gandite din 120 de carti de bucatarie din biblioteca proprietarului

Astfel au aparut tartele cu fructe, ganache de ciocolata, crema de migdale, quiche-uri cu branzeturi, dovlecei sau somon, dar si supe, paste, salate si burgeri. Preturile produselor variaza intre 18-23 ron, iar comenzile pot fi plasate cu ajutorul platformei Uber Eats, care pune la dispozitie plata online si au implementat in ultima perioada livrarea la usa fara a mai fi nevoie sa interactionati cu livratorul. Meniul Atelierului poate fi accesat aici, dar si pe aplicatia Uber Eats, iar restaurantul poate fi contactat pe retelele de socializare si la numarul de telefon 0756.141.688.

Gargantua livreaza delicatese fine pentru gurmanzi Gargantua este un restaurant cu specific gastronomic francez la care se adauga gastronomia mediteraniana si cea asiatica. Meniul pune la dispozitie de la startere, supe, salate, paste, pizza si deserturi, pana la specialitatile restaurantului printre care se gasesc file de calcan in pergament cu ierburi aromatice si spanat, caracatita la gratar cu brocoli braise sau skyscraper din muschi de vita cu foie gras si sos de trufe negre cu coniac. Restaurantul pune la dispozitie comenzi telefonice (0726 555 680), online de pe site-ul www.restaurantgargantua.ro sau prin intermediul aplicatiilor Takeaway, Foodpanda sau Uber Eats. Preturile sunt cuprinse intre 16 si 125 ron, iar plata poate fi achitata online cu cardul bancar.

Puteti comanda mancare la domiciliu in toate sectoarele din Bucuresti, de la Casa Brancoveanu

Cu suflet, cu pasiune si cu responsabilitate, Casa Brancoveanu a creat un meniu divers. Gateste 100% natural, fara E-uri si fara aditivi alimentari si foloseste doar ingrediente proaspete atent selectionate de catre echipa de aprovizionare pentru a da mancarii un gust deosebit.

Oferta este variata si cuprinde: pizza, paste, salate, gustari reci si calde, burgeri, preparate din pui, porc, vita, berbecut si peste, deserturi, racoritoare, produse de post si fructe de mare. Informatiile despre zona de livrare si comanda minima se pot afla telefonic, iar pretul poate varia intre 40 si 400 lei

Programul este intre 10.00 – 22.00, iar comenzile se pot face la numerele de telefon:  021 460 60.55 (Telekom), 0726 613 133 (Vodafone) sau 0722 580 157 (Digi Mobil). Mancare este adusa de curieri care pot da rest pana la 100 de lei.  Pentru meniurile speciale programul livrarilor este de luni pana vineri, intre 11.00 si 15.00, iar pretul este de 23.99 lei.

Pentru cei care trebuie sa mearga la birou, exista un meniu special al carui pret este de 17.99 lei, iar oferta cuprinde 9 meniuri diferite cu fel principal si garnitura, precum si unul de post.

Cei de la Oala cu bunatati gatesc special din ingrediente proaspete

Oala cu bunatati este pionierul conceptului de livrare a bunatatilor gatite special pentru clientii sai. Comenzile se fac cu un simplu click, iar preparatele delicioase se livreaza in recipiente de unica folosinta de pana la 3 kg. Comenzile se plaseaza online, pe site. Daca ai nevoie de ajutor in ghidarea pas cu pas, poti suna la numarul de telefon 0726 18 33 11.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si jud. Ilfov, iar mancarea este gatita exclusiv la comanda, cu cateva ore inainte de livrare. Programul este de luni pana sambata intre 12.00 si 22.00.

Daca inregistrezi comanda pana in ora 12.00, o poti primi in aceeasi zi dupa ora 16.00. Comenzile inregistrate dupa ora 12.00 vor ajunge a doua zi, la o ora agreata, in functie de disponibilitatea din ziua respectiva. Comanda minima este pentru Bucuresit de 100 de lei, iar pentru Jud. Ilfov de 150 lei. Plata se face numerar la livrare sau cu bonuri de masa.

Se poate comanda aici: https://www.oalacubunatati.ro/order

Meniul complet contine: aperitive, ciorbe si supe, preparate din curcan, pui, porc sau vita, garnituri diverse, produse de post si desert.

rawadia este locul pe care vegetarienii din Bucuresti, Brasov, Sibiu si Cluj-Napoca il iubesc

rawdia este un restaurant si magazin vegan si raw-vegan unde gasesti atat preparate si ingrediente predominant raw-vegane cat si prieteni care impartasesc cu tine aceleasi convingeri despre un mod de viata sanatos si curat. Preparatele de hrana vie si superfoods, specialitati din paine dospita cu maia, painici raw, gustari, creme, pate-uri, supe, salate, deserturi si sucuri & smoothies, toate super delicioase te asteapta pline de vitalitate.

Fiecare preparat rawdia este facut din ingrediente crude selectate cu mare atentie, 100% naturale, preparate la temperaturi care sa pastreze cat mai nealterate vitaminele, mineralele, si proteinele din continut.

In Bucuresti, programul este 9.00 – 17.00 iar meniurile sunt de mai multe feluri: saptamanal, meniul zilei, detox sau slim

Noutatea este ca se pot face abonamente saptamanale alcatuite dintr-un meniu zilnic plin de bunatati: supe raw sau supe calde, un fel principal plin de savoare, deserturi si bauturi delicioase.

Rawbonamentul se face pe minim 5 zile si se livreaza in locul dorit de luni pana vineri, de la 10:00 la 14:00. Tipurile de rawbonamente (pret /zi) variaza de la meniu pranz (30 lei) pana la meniu pranz, cina, desert si bautura (70 lei). Plata se face cash la livrare sau prin transfer bancar.

Comenzile se pot face la telefon: 0785 268 659 pentru o livrare simpla, iar pentru abonamente: 0784 203 251.

In Brasov poti suna la 0755 544 555 si poti comanda o masa delicioasa, maxim sanatoasa

Comenzile se preiau, exclusiv telefonic, intre 11:30 – 15:30. Livrarile se fac in fucntie de ora la care este plasata comanda. Intre: 12:00 – 14:30, daca plasezi comanda intre 11:30 -12:30, exclusiv in Brasov; si intre 14:30 – 16:00 daca este facuta intre 12:30 -15:30.  Comanda minima este de 60 lei si nu se precepe taxa pentru transport.

Detalii pe: https://rawdia.ro/

Pomello este primul serviciu de “mancare la oala” din Romania

S-a infiintat in anul 2008, cand pentru prima data in Romania a adus conceptul de mancare gatita la oala, tava si cratita. De atunci si pana acum, ai mancare gatita ca la mama acasa, livrata atat la domiciliu, cat si la birou, in cel mai scurt timp de la primirea comenzii. Primesti o oala de ciorba, o cratita de sarmale, o tava de placinta sau ce iti pofteste inima, in recipiente de unica folosinta sau de inox, la fel ca o mancare gatita la tine acasa. Preparatele sosesc in maximum 24 de ore, dar in masura posibilitatilor se poate face comanda si de dimineata si o poti primi la orele amiezii

Cu un meniu variat, de la supe si ciorbe, aperitive, paste, garnituri, salate si desert, Pomello vine la tine acasa printr-o comanda telefonica la numarul 075 309 6000 / email: [email protected] de luni pana vineri de la 9.30 la 18.00, iar livrarile se fac intre 10.00 si 14.00, de luni pana sambata. Sambata se aduc doar comenzile preluate cu o zi inainte.

Detalii: https://pomello.ro/

Cuptorul cu lemne pregateste cu pasiune pizza la cuptor cu lemne de mai bine de 18 ani

Au dezvoltat un meniu diversificat pentru toate gusturile si pretentiile clientilor lor, retete clasice dar cele mai multe, retete originale special concepute, pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

De-a lungul timpului au largit gama produselor si au introdus si mancarea gatita.

Sortimente bogate de gustari, paste, salate, ciorbe, preparate din carne de pui, porc, vita, berbecut, vanat, peste, preparate vegetariene dar si deserturi proaspete

Atunci cand vrei o pizza adevarata, o portie de paste fierbinti si savuroase, o salata proaspata si aromata, o mancare ca la mama acasa sau un desert delicios, merita sa apelezi la Cuptorul cu lemne. Ai garantia calitatii si a gustului, a seriozitatii si profesionalismului dezvoltat neincetat in folosul tau. Nu au fost uitati nici vegetarienii, pentru care au facut meniuri speciale.

Clientii beneficiaza de livrare gratuita, dar exista comanda minima atat pentru Zona Pache Protopopescu, cat si pentru Zona de Nord, Baneasa – Pipera – Floreasca, in valoare de 30 de lei

Aceasta se poate face la numarul de telefon 021 – 9363, iar programul este de luni pana duminica, de la 10.00 la 21.00, pentru ambele zone.

Detalii la: https://www.cuptorulculemne.com/

Citește în continuare