Skip to content

Pasta Restaurant pe Calea Victoriei, paste ca in bucatariile italienilor, inclusiv fara gluten

Conceput pentru turistii straini care ajung in Centru Vechi al Bucurestiului si vor sa manance ceva cu care sunt familiari si merg la sigur, Restaurant Pasta are atmosfera completa din restaurantele autentice italiene: de la ingrediente si meniu pana la muzica pe care o asculti, mesele care au expuse sub un geam transparent mai multe tipuri de paste sau amabilitatea personalului care te recunoaste la o noua vizita si se poarta cu tine ca si cum ai fi parte din familie.

Cum totul se pregateste in bucataria din spate si este foarte proaspat, restaurantul are 10 mese si un meniu foarte targetat si specializat

Pasta Restaurant serveste ceea ce si anunta numele – preparate pe baza de paste, de toate lungimile, formele si din grane diverse, inclusiv paste fara gluten. In meniu veti putea opta ca preparatul ales sa fie facut cu paste proaspete, paste integrale sau clasicele paste uscate. Sunt 10 tipuri diferite de paste de la clasicele spaghetti si tagliatele pana la pastele napolitane, late, numite paccheri.

Retetele sunt stabilite de bucatari italieni, ingresientele sunt toate aduse din Italia,  iar familia care are restaurantul are grija ca retetele sa fie respectate mereu.

Restaurant Pasta de pe Calea Victoriei are meniul conceput ca intr-un restaurant boutique specializat in paste, cu 20 preparate de baza (care pot avea executii in toate cele 10 tipuri de paste disponibile) si 8 tipuri de tiramisu.

In plus, clientii pot opta pentru platouri in care sunt incluse trei tipuri diferite de paste ca sa guste si sa experiementeze cat mai mult. In meniu mai sunt incluse supa zilei la pranz, iar in curand vor fi introduse si cateva tipuri de pizza.

 Echipa Urban a incercat si va recomanda cu multa incredere: Pistachi – pancetta cu fistic, parmazan, busuioc si muguri de pin, Genovese – pesto cu parmesan, nuci, usturoi, Salmone – somno, sparanghel, rosii cherry, unt, vin, busuioc, Burratina – sos de rosii, busuioc, rosii cherry, burrata, parmesan.

Preturile sunt intre 20 si 50 de ron, portiile sunt foarte mari, servirea e rapida. Totul este sa gasiti un loc, pentru ca sunt foarte putine mese.

Pentru cei care vor sa manance altceva decat paste, exista in meniu cateva propuneri: calamari si creveti prajiti, piept de pui in crusta crocanta, antricot de vita la gratar si cateva startere italiene – bruschetta casei, creveti in sos picant, buratta cu rosii cherry.

Restauranatul e amplasat pe Calea Vctoriei nr 26, vis a vis de sediul Politiei Capitalei. Cea mai apropiata parcare e la Universitate, parcarea subterana. Programul este de la ora 12.00 la 1.00, rezervari se pot face la 0760 147 013.

Citește în continuare